Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłam w Sanvicie pod koniec sierpnia .Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego pobytu .Pokoje typu studio 2 i 1 osobowe.Są też pokoje 4-os.Można wcześniej zadzwonić i zarezerwować sobie pokój (lepsze widoki są w pokojach od strony wejścia głównego) koszt rezerwacji 30 zł płacisz po przyjeździe.Jest to duże sanatorium ,wszystko jest na miejscu stołówka ,basen ,zabiegi .Jedzenie dobre ,oczywiście znajdą się osoby ,które będą narzekały , ale mnie smakowało .Tylko trzeba wypożyczać i płacić za czajnik 1zł dziennie ,telewizor 3 zł dziennie ,żelazko i lodówkę też można wypożyczyć ale nie wiem jaka cena.Niektórzy mieli swoje czajniki i żelazka.Ja byłam z NFZ-U to miałam 54 zabiegi przez cały pobyt .
Można wziąść paszport ,bo są organizowane wycieczki do Lwowa .
Jak coś jeszcze chcesz wiedzieć to pytaj.Pozdrawiam i miłego towarzystwa życzę
Ale co jeszcze więcej Cię interesuje? Może dodam ,że kontakt ze światem jest ,na dole w barze są dwa komputery .Mimo ,że były tylko dwa jakoś nie były oblegane.Sieci komórkowe chyba też dobrze tam działają ,nie słyszałam żeby ktoś się skarżył ,że nie ma zasięgu. Ty jedziesz z NFZ-u czy z ZUS-u.