Krynica Zdrój 03.01-24.01.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Krynica Zdrój 03.01-24.01.2018

Post autor: forumowicz »

Witaj jan19557, dzięki, myślę i mam nadzieję, że będzie fajnie. Jeśli chodzi o bla bla car, to znam, jeżdżę z nimi już sporo czasu, i zamierzam to zrobić, ale już jutro, ale miło, że Pomyślałeś.
sosnowiczanka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2017 19:15
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: sosnowiczanka »

Witam..Wszystkiego najlepszego w Nowyn Roku.Z niektórymi do zobaczenia już 3,01 w Krynicy.Pozdrawiam :) :) :)
forumowicz

Witam Ciebie Sosnowiczanko również. Pomyślności w Nowym Roku życzę, i do zobaczenia w Krynicy :)
KaHatki
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2015 19:27
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: KaHatki »

Cześć Zdar-ek1 ") Po powrocie do domku szybciutko wpada się w rytm codziennego dnia, przynajmniej w moim przypadku. Sanatorium jak każdy urlop zbyt szybko mija, ale w sumie jestem zadowolona, że wróciłam do swoich domowych pieleszy. Sanatorium w zimie ma swoje wady i zalety. W przypadku tych pierwszych to zbyt krótki dzień i mało słońca.
Mam nadzieję, że dzisiejszy wieczór będziemy mieli udany. Życzę wspaniałej zabawy :) i Szczęśliwego Nowego Roku :)
KaHatki
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2015 19:27
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: KaHatki »

No masz ....I byłabym zapomniała :D Przyjemnej i spokojnej podróży do Krynicy Zdar-ek1 .
forumowicz

Cześć KaHatki, rozumiem że przez brak słońca i zajęcia można się nabawić depresji? :lol: Dobra biorę lapka ;) Tobie również życzę wspaniałego wieczoru, i pomyślności w 2018 r. :kwiat:
Zbyt krótki dzień, nie oznacza mam nadzieję braku czasu na zajęcia, a szczególnie w miłym towarzystwie? :) No, jeszcze żeby to słoneczko??? ;)
ODPOWIEDZ