Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Byłam dwa razy ,jeden zus i drugi raz z nfz i od 4sierpnia zaczynam mój trzeci raz .My ci po operacji kręgosłupa powinniśmy przynajmniej raz w roku uczestniczyć w intensywnej rehabilitacji i oczywiście bardzo ważne codzienne systematyczne ćwiczenia ( z tym mam problem)
do ZUS może być wniosek wypełniony także przez lekarza rodzinnego (ja tak miałam). od komisji można wyjechać nawet w ciągu miesiąca.Zus wysyła do sanatorium nawet co pół roku. pozdrawiam
Ja miałam wniosek podpisany przez lekarza pierwszego kontaktu a nie specjalisty. Złożyłam go w ZUS i po 2 tygodniach na komisji już byłam . Trafiłam na super lekarkę - moja historia choroby była skąpa , ale mimo tego dostałam wyjazd!!!! Zaraz w drugim pokoju z miłymi paniami ustaliłam termin wyjazdu:) No i jadę 17 sierpnia do Cieplic. Wszystko było szybko i sprawnie :)
Jedzie ktoś może też w tym czasie do Cieplic ??? Pozdrawiam Wszystkich
Jestem z woj. śląskiego , dokładnie ZUS ZABRZE. Trzymam kciuki aby i Tobie się udało:) Jadę pierwszy raz dopiero ale mam nadzieję, że nie ostatni
Pozdrawiam.