Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Na stronie www.polskibus.com dowiedziałam się,że autobus wyjeżdża z przystanku Metro Wilanowska o 23.30 a bilet kosztuje tylko 35zł. 
Witajcie dziewczyny,
to może ja też pojadę z Wami busem? Byłoby super gdybyśmy razem jechały, razem zawsze łatwiej znieść takie sanatorium.
Napiszę do Was wiadomość na priv to się jakoś umówimy.
Pozdrawiam!
Adriana
to może ja też pojadę z Wami busem? Byłoby super gdybyśmy razem jechały, razem zawsze łatwiej znieść takie sanatorium.
Napiszę do Was wiadomość na priv to się jakoś umówimy.
Pozdrawiam!
Adriana
Witam.
Byłem tam na przełomie sierpnia i września. Było naprawdę OK. Cały czas spędzony w tym ośrodku mogłem poświęcić dla siebie.
Przeczytałem zaległe książki, zwiedziłem Gdańsk i okolice. Poznałem ciekawych ludzi. Co do mojego chorego kręgosłupa też jest nieźle.
Miejsce naprawdę fajne. TYLKO TRZEBA NASTAWIĆ SIĘ POZYTYWNIE, czego Paniom życzę.
Pozdrawiam
Byłem tam na przełomie sierpnia i września. Było naprawdę OK. Cały czas spędzony w tym ośrodku mogłem poświęcić dla siebie.
Przeczytałem zaległe książki, zwiedziłem Gdańsk i okolice. Poznałem ciekawych ludzi. Co do mojego chorego kręgosłupa też jest nieźle.
Miejsce naprawdę fajne. TYLKO TRZEBA NASTAWIĆ SIĘ POZYTYWNIE, czego Paniom życzę.
Pozdrawiam
- kasia301
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 18 lis 2011 18:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
Mareks pisze:Witam.![]()
Przeczytałem zaległe książki, zwiedziłem Gdańsk i okolice. Poznałem ciekawych ludzi. Co do mojego chorego kręgosłupa też jest nieźle.<