Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
Petrosj
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2017 07:50
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?

Post autor: Petrosj »

Lisa pisze: 22 lut 2017 08:21 Witam,
ja mimo wszystko wolę jedynkę, tylko jeden raz byłam w sanatorium i mieszkałam sama.Owszem, miałam mało znajomych na turnusie, ale słysząc opowieści o awanturach w pokojach wieloosobowych, nie zamieniłabym się.
Nie wyjezdzalem nigdy do sanatorium, wiec klimaty sa mi obce, ale wydawalo mi sie zawsze ze "jedynke" biorą głownie Ci ktorzy chca się odizolować np. z nowopoznana osoba plci przeciwnej (lub tej samej) i spedzać z nia miłe chwile :)
Awatar użytkownika
kuty
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2012 18:03
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: kuty »

Petrosj pisze: 15 gru 2017 17:08
ja mimo wszystko wolę jedynkę, tylko jeden raz byłam w sanatorium i mieszkałam sama.Owszem, miałam mało znajomych na turnusie, ale słysząc opowieści o awanturach w pokojach wieloosobowych, nie zamieniłabym się.
Nie wyjezdzalem nigdy do sanatorium, wiec klimaty sa mi obce, ale wydawalo mi sie zawsze ze "jedynke" biorą głownie Ci ktorzy chca się odizolować np. z nowopoznana osoba plci przeciwnej (lub tej samej) i spedzać z nia miłe chwile :)
Jak nigdy nie byłeś w sanatorium, to co możesz powiedzieć o tej sytuacji...!!!
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Petrosj pisze: 15 gru 2017 17:08
ja mimo wszystko wolę jedynkę, tylko jeden raz byłam w sanatorium i mieszkałam sama.Owszem, miałam mało znajomych na turnusie, ale słysząc opowieści o awanturach w pokojach wieloosobowych, nie zam