Sanatorium MSW Kołobrzeg - opinia

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
agnis41
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2009 16:36
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 7

Sanatorium MSW Kołobrzeg - opinia

Post autor: agnis41 »

Witam. :D
Byłam w tym sanatorium w dniach 26.10-16.11.2017 r.Pobyt tam /NFZ/ wspominam bardzo mile.Wspaniała baza zabiegowa, Personel miły i uśmiechnięty wykonujący swoja pracę profesjonalnie.Jedzenie smaczne i wystarczające.Pokoje trochę ciasne /3 osobowy w wieżowcu brak nocnych stolików/ ale telewizor nowy plaski. Wszystkie pokoje z balkonami. Najbardziej brakowało mi dostępu do internetu w pokojach.Kto miał własny sprzęt, to mógł z niego korzystać w wydzielonej sali wypoczynkowej.W kawiarni były organizowane wieczorki taneczne , w rozsądnej cenie/ 5 zł/. .Pozdrawiam :D :D :D
forumowicz

Re: Sanatorium MSW Kołobrzeg - opinia

Post autor: forumowicz »

W sanatorium MSW w Kołobrzegu byłam kilka lat temu, jeszcze przed remontem.W zasadzie byłam bardzo zadowolona, jedynie do pana masażysty miałam zastrzeżenia. :( W czasie masażu wykonywanego ot tak sobie, cały czas coś mówił, tak że nie można było się choć chwilę zrelaksować. Okłady z borowiny były jedynie w formie plastrów, szkoda. Poza tym nie można było mieć zastrzeżeń. Posiłki smaczne, warunki pobytu dobre. 8-)
ODPOWIEDZ