Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Jadę na turnus od 23 11 2017 do "Almy"czy Ktoś wybiera się nocnym pociągiem do Gdańska z Łodzi w nocy z 22 listopada na 23 listopad ???Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 25 paź 2017 21:18 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Jolus co prawda nie jadę do Almy,ale widzę ,że jesteś z łódzkiego, tak jak i ja. Gdzie stawałaś na komisji i z jakim schorzeniem??? Ja próbowałam "wydębić " jakiś ośrodek nad morzem lub w górach,ale nic z tego. Jadę do Kujawiaka do Inowrocławia od 28 stycznia 2018 r.na narządy ruchu. Pozdrawiam serdecznie i życzę super rehabilitacji.
Witam Byłam na komisji w Łodzi na ulicy Lipiec Reymontowskich w lipcu Mam zdezelowany kręgosłup Gdańsk super Alma niekoniecznie ale pierwszy raz nie ma co wybrzydzać zostałam rzucona na głęboką wodę od czegoś trzeba zacząć Pozdrawiam
Byłem w Almie w ubiegłym roku w podobnym terminie . każdy ma swoje odczucia i zapatrywania na pobyt . najważniejsza rehabilitacja inni piszą,że się popsuła ja jednak byłem zadowolony . Gorzej ,że basen dla wybranych (dowożą do Gdańska) Za mnie w ogóle go nie było. Nie taki diabeł straszny jak go malują . da się przeżyć . Głównie warunki socjalne słabe ale i to zależy w której części dostaniesz pokój lepiej budynek A . tam wszędzie blisko na zabiegi i stołówki i jest winda (choć często nie działała) Z części B są schody prowizoryczne podjazdy i zimny łącznik który trzeba przejść . będziesz miała odniesienie na przyszłość (w sprawie oceny) . Tam potrzeba dobrego gospodarza . Właściciele robią olewkę , może już nie długo bo ludzie skarżą się słusznie do ZUSu na placówkę . Pozdrawiam
Dasz radę.Tak jak pisał Sztani,walcz o lokum w głównym budynku.Będziesz dość wcześnie,więc powinno się udać.Panie na recepcji ratują opinie,są bardzo sympatyczne.
Małgosia69 pisze: 04 lis 2017 20:29
Jolus co prawda nie jadę do Almy,ale widzę ,że jesteś z łódzkiego, tak jak i ja. Gdzie stawałaś na komisji i z jakim schorzeniem??? Ja próbowałam "wydębić " jakiś ośrodek nad morzem lub w górach,ale nic z tego. Jadę do Kujawiaka do Inowrocławia od 28 stycznia 2018 r.na narządy ruchu. Pozdrawiam serdecznie i życzę super rehabilitacji.
Małgosiu ,jesteś na wygranej pozycji.Tak na prawdę to to morze mało osiągalne.Odległość realna to 2 km.O tej porze roku po zabiegach ciemnica,a między zabiegami nie wyskoczysz.
Elu jakie 2 km. tam raptem 800 metrów idąc drogą przy ośrodku (asfaltówką)
Miedzy zabiegami miałem też przerwę około 2 godziny i spacerowałem albo nad morze albo nad Martwą Wisłę zależy wszystko jak komu zabiegi wyznaczą rok temu bylem od 08.11. każdemu jakoś te zabiegi wyznaczają jednemu lepiej i ma czasu więcej drugiemu inaczej .