Jak się bawi Ekipa forumowiczów w Iwoniczu ? ;)

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03
Staż sanatoryjny: 6

Re: Jak się bawi Ekipa forumowiczów w Iwoniczu ? ;)

Post autor: deremi »

Witam :kwiat: :kwiat: :kwiat: - I oto już półmetek kuracji mija- zabiegi są ok ( szczególnie te nadprogramowe :) ) Mieszkańcy Iwonicza i okolic są na pewno zadowoleni z ilości kasy jaką pozostawiamy tu i tam realizując swoje zajęcia rozrywkowo- bytowe. Osobiście mogę polecić wycieczkę do Budapesztu: owszem męcząca, ale uroki zwiedzanych miejsc wynagradzają to w pełni. No- po drodze jeszcze można zrobić zakupy na Słowacji :twisted: .Pogoda się poprawiła więc dzionek na pewno będzie aktywnie spędzony. Pozdrawiam :) :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Popołudniowe słońce ślicznie świeci i grzeje- pozdrowienia z Ciechocinka :) :) :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Chciałem Całą Ekipę z Iwonicza przeprosić bo chyba nie było- albo mi umknęło- pozdrowień dla Was od Uczestników spotkania w Ciechocinku- Co niniejszym Czynię- byliśmy tak zajęci że po prostu nie starczyło czasu- Bawcie się wesoło i odpoczywajcie na....Maxa :!: nie tego który jeszcze jest z Nami, Pozdrawiam :!: :!: :) :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Andrzejku :kwiat: bardzo dziękuje :D ...powiem ci, ze wcale się nie dziwię :lol: :lol: też zapomniałam to zrobić :lol: ...ale pozdrawiam was wszystkich naprawdę :lol: :lol: bardzo serdecznie....myślę, że niedługo wszyscy się spotkamy
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

deremi pisze:Witam :kwiat: :kwiat: :kwiat: - I oto już półmetek kuracji mija- zabiegi są ok ( szczególnie te nadprogramowe :) ) Mieszkańcy Iwonicza i okolic są na pewno zadowoleni z ilości kasy jaką pozostawiamy tu i tam realizując swoje zajęcia rozrywkowo- bytowe. Osobiście mogę polecić wycieczkę do Budapesztu: owszem męcząca, ale uroki zwiedzanych miejsc wynagradzają to w pełni. No- po drodze jeszcze można zrobić zakupy na Słowacji :twisted: .Pogoda się poprawiła więc dzionek na pewno będzie aktywnie spędzony. Pozdrawiam :) :kwiat:
witaj ,,a powiedz mi czy sa organizowane wyjazdy na biesiade cyganska na Słowacje? 2 latka temu były,,było bajecznie,,hi,hi,,tak mi opowidały dziewczyny :( :shock:
bo ja nic nie pamietałem ,,hi,hi,hi :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam Wszystkich :kwiat: :kwiat: :kwiat: . Many- nic nie wiem o biesiadach na Słowacji- wczoraj zaliczyliśmy jedną w Bóbrce i jak dla mnie też super sprawa ( poranny spacer na Górę Przedziwną troszkę bardziej jak zwykle nam dał w d... ). Pogoda piękna. Dzisiaj może się uda pętle Bieszczadzką zaliczyć?!Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Deremi :kwiat: pozdrawiam całą Iwonicką grupę :D Życzę całej Waszej grupie słonecznej aury i udanego wypoczynku :D
Deremi a może i Wy pomachacie nam do kamerki :lol: Wierze, że skrzykniesz całą Waszą zgraną grupę i nam pomachacie :D
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam serdecznie :kwiat: :kwiat: :kwiat: . Wczorajsze plany w pełni wypaliły- Bieszczady jednak są wspaniałe :D . Przed nami kolejny dzień kuracji i dodatkowych zajęć k-o.
Selene :kwiat: Również Cie pozdrawiamy. W natłoku zajęć podejrzewam, że może nam się nie udać zrealizować Twojej prośby, mimo że rzeczy niemożliwe realizujemy od ręki- na cuda jednak trzeba troszkę poczekać :lol: :lol: :lol:
Miłego dnia życzę.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Kochani wreszcie wracacie ,wiem ,że bawicie sie super ;) :lol: ale to juz końcówka .Jak tradycja nakazuje :lol: poproszę o sprawzdanko z pobytu.
Z roztargnienia a może i z innego powodu.... :D post umieściłąm w Ciechocinku. :lol: ;)
Słoneczko dla Ciebie :serce: :serce: :serce: :serce: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ