Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja ,to jestem próżniak,bo jak jest taka pogoda jak obecnie,to jakoś nie chce mi się spacerować
Ale już niedługo.......wiosna tuż,tuż i i rowerek pójdzie w ruch z czego się bardzo cieszę i to bardzo lubię...
Ten rodzaj ruchu podoba mi się najbardziej
Zbysiu - w sanatorium bardzo lubimy wykorzystywać popołudnia na długie wedrówki (kilkugodzinne) - mam na mysli np. góry (ostatnio Góry Stołowe) - więc potrzeba nam aby słońce nie zachodziło po 15.00.
Tak lubimy spędzac czas. A jak będzie to sie okaże. Dostosujemy się.
Bogutka
Pomny twierdzenia zawartego w tytule, postanowiłem podczas ostatniego pobytu w sanatorium, zabierać codziennie serce na spacer. A że ostatnie trzy tygodnie spędziłem w Świnoujściu były to fajne spacery połączone z obserwacją wschodu słońca. Za cel obrałem sobie, symbol Świnoujścia - biały wiatrak na krańcu zachodniego mola oddalony od sanatorium o około 2,5 kilometra. Trasa w