Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wczoraj popisałem podzwoliłem i dowiedziałem się że zapisy są od 7 rano więc jak chcesz mieć wybór pokoju lub może jedynkę to musisz być rano czajniki są na korytarzu ale jest możliwość dopłaty i wypożyczenia parking około 100 złotych i tv 50 złotych.Pozdrawiam
To szału nie ma, na stronie mają opis, że pokój wyposażony jest w czajnik. TV - tak myślałem że trzeba będzie zapłacić, o parkingu słyszałem (znajomy był tam 8 lat temu i też tyle płacił), szkoda że tak wcześnie zaczynają rejestrację, a tak w ogóle to myślę że nie będzie jedynek dostępnych dla ZUS.
Ciekawe jak wygląda z internetem sprawa, niby jest ale ciekawe jak się sprawuje.
Pani w recepcji była bardzo miła pytałem o jedynkę czy można zarezerwować powiedziała że nie ale podobno nie ma różnicy ZUS czy NFZ jak przyjedziesz i będą to nie ma problemu.