Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Czy można mieć skierowanie z NFZ i nie wiedzieć gdzie? Jeszcze raz piszę ; Byłem w Bryzie w styczniu i lutym tego roku .Nie ZUSowcy czyli komercyjni mają jedzenie super warunki takie jak w opisie na ich stronie(Bryzy) Jest basen . Budowali jak byłem drugi nie wiem czy już czynny ale jest lato . Zona mieszkała tam w tym czasie komercyjnie była bardzo zadowolona . Standard super. Zastanawia mnie jedno -na pewno problem z wolnymi miejscami Bo z tego co wiem jest tam dużo Niemców i jużw lutym były problemy z rezerwacją.
witam po co nerwacje ?? wypytuję tak, ponieważ ostatnio bardzo się rozczarowałam. W ofertach jest pięknie, na dodatek niektórym warunki odpowiadają, a okazuje się fatalnie.
witam skierowanie do sanatorium to nie zesłanie, zawsze można odmówić lub zrezygnowac. To my za to płacimy latami ciężkiej pracy, jeśli ktoś myśli inaczej to jest w wielkim błędzie. Nikt nie daje nam tego za darmo , mamy prawo wymagać godnych warunków, pozdrawiam
Droga Letniczko. Nie było ani nie jest moim zamiarem nikogo atakować . Zrezygnować i czekać 20 miesięcy zawsze można. Szanować jak piszesz powinniśmy w 100% siebie i innych ale myślę ,że długo jeszcze tak nie będzie jestesmy zdani na molocha NFZ i na ich widzi mi się .Więcej uśmiechu i pogody ducha . Proszę jeszcze raz przeczytaj i przeanalizuj moje posty a zrozumiesz o co mi chodziło . P.S. I na tym definitywnie kończę w tym temacie .Pozdrawiam serdecznie