sanatorium ZNP Ciechocinek- 27.06.2013r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
chemik
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2013 16:51

Re: sanatorium ZNP Ciechocinek- 27.06.2013r

Post autor: chemik »

annazp44 pisze:;) Małgosiu 69 , ja jadę do sanatorium ZNP przed Tobą bo 3.06.13 , nie byłam nigdy w Ciechocinku i czytając wszystkie posty jestem zadowolona że ZUS skierował mnie właśnie tam.Pozdrawiam wszystkich. 8-)
Witam.
Też pierwszy raz będę w Ciechocinku.
Dzięki za wszystkie recenzje nt. ZNP.
Cieszy mnie np. że szklanki są pokojach ;) i czajniki oczywiście, bo ja kawosz jestem. :lol:
Tylko że mój turnus kończy się 8 czerwca.
Tak czy inaczej do zobaczenia.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Witaj,Chemiku. Co prawda Ciechocinek uważany jest za uzdrowisko hmm... ;) Ale myślę,że będzie super. :) Tylko ja jestem jakaś pechowa,czy co :?: :!: Co odezwie się jakaś miła osoba,która jedzie do Ciechocinka,to okazuje się,że jedzie niestety w innym terminie,niż ja. :(
Zaczynam tracić nadzieję,ze odezwie się ktoś,kto jedzie od 26 czerwca. :oops:
Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Witam. :) Do mojego wyjazdu do Ciechocinka coraz bliżej. Może już dostał ktoś skierowanie na milusią rehabilitacje w tymże przybytku od 27 czerwca?
A Fan obiecał cos niecoś skrobnąć po powrocie,a tu cisza. Napisz proszę troszkę o swoim pobycie.
Pozdrawiam serdecznie. U mnie własnie pierwsza wiosenna burza i coraz cieplej. :) :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Małgosia69 pisze:Witam. :) Do mojego wyjazdu do Ciechocinka coraz bliżej. Może już dostał ktoś skierowanie na milusią rehabilitacje w tymże przybytku od 27 czerwca?
A Fan obiecał cos niecoś skrobnąć po powrocie,a tu cisza. Napisz proszę troszkę o swoim pobycie.
Pozdrawiam serdecznie. U mnie własnie pierwsza wiosenna burza i coraz cieplej. :) :)
Ależ ja tu jeszcze jestem i piszę........temat ..Ciechocinek.....będę do 30.04 :) nawet odwiedziłem Twoje sanatorium ;) jest tuż przy mojej :lol: :lol: :lol: Perełce :lol: :lol:
chemik
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2013 16:51

Post autor: chemik »

Nie dla mnie jest Ciechocinek.
Chociaż ładnie tam jest.
Ledwo przeżyłem - ciśnienie w zasadzie mam normalne, a w Ciechocinku 100/65, więc padałem na twarz.
Zero energii.
Tam jest klima dla ludzi z nadciśnieniem (tu chciałem pozdrowić lekarza kierującego :cry: )
Towarzystwo w ZNP było spoko, chociaż wiekowe, dużo starszych małżeństw, tylko ja jeden nie byłem dziadkiem.
Pierwszy raz byłem w Ciechocinku i ostatni.
We wrześniu do doktora i piszemy wniosek o nowe skierowanie, myślę o górach.
P.s.
Ćwiczenia i instruktorka na basenie to jakaś pomyłka.
Awatar użytkownika
Jasmina
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2012 23:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Jasmina »

Witam. :D
Tak,masz rację 'chemik Ciechocinek :serce: jest dla nadciśnieniowców,ja tam czułam się super i chętnie tam wrócę. :D
Awatar użytkownika
Alisza
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2011 19:46
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: Alisza »

Chemik dużo zależy od ludzi z turnusu :) ja byłam w Ciechocinku w ubiegłym roku i do dziś wspominając śmieję się w głos :D . Było "przecudownie" ;) ale to zasługa nas wszystkich, którzy potrafiliśmy "dobrać"się ;) stworzyć odpowiedni klimat i jak to niektórzy ujęli "dokonać cudu" :shock: . Dobra atmosfera, zabawa, śmiech, koleżeństwo, zrozumienie i wspólne "wypady w miasto" :lol: sprawiły, że znów chcemy tam wrócić i znów w tym samym składzie :o Brakuje nam Ciechocinka, brakuje nam NAS, brakuje nam cudownej atmosfery, żartów, śmiechu i wszystkich "głupot" które w życiu codziennym nigdy byśmy nie odważyli się zrobić :lol:.
Ten rok to Kołobrzeg i tak jak napisałeś Ty nigdy więcej ........Kołobrzeg :cry: .....a więc czy miejsce ma znaczenie :?: :?: uwierz mi jako "weterance" NIE :!: :!: :!: Pozdrowienia :) :kwiat:
ODPOWIEDZ