KOŁOBRZEG chcę wyjechać ze zwrotów, w którym najlepsza rehabilitacja z basenem i parkietoterapia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2015 22:19
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: KOŁOBRZEG chcę wyjechać ze zwrotów, w którym najlepsza rehabilitacja z basenem i parkietoterapia

Post autor: Agnieszkam75kg »

.................
Zwrot i Kołobrzeg plus Arka to jak 5 w lotto
J
Podałaś sanatoria Bałtyk tak ono jest w Centralnym Punkcie ,ale już MSW raczej na uboczu w dzielnicy portowej gdzie na tańce do ..Ikara, Lecha, no Verano czy Sanu jest co maszerować około 15 minut szybkiego marszu a po tańcach to minimum ..30 minut czyli wyjście około 21,30...
Arka fakt Obiekt SPA ,ale co do tańców to ludkowie raczej z Arki podjeżdżali do Kołobrzegu się pobawić z tego co kojarzę tańce sa w sezonie MAX czyli letnim .
Może do listy życzeń zapiszesz ..Verano, San , Perłe Bałtyku czy może Ikara czy Lech -bo wszystkie posiadają w miarę dobra bazę i tzw ..tańcbudy czyli miejsca gdzie można i potańczyć
[/quote]
Dzięki :kwiat: :kwiat: :kwiat: , dodałam do listy Twoje propozycje :lol: :lol: :lol:
myślałam, ze ktoś zrezygnuje, bo Wszystkich świętych i nie będzie mógł... :roll: a ja mogę :lol: :lol: :lol:
MSW podałam, bo znam te obiekty i choć trochę daleko mają swoją kawiarnię z tańcami i można się tym podeprzeć :roll: :roll: bo też nie lubię tych wyścigów z powrotem, choć właśnie w MSW jest to przyzwolenie późniejszego przybycia, nie śrubują drzwi o 22 na klucz i nie ma żadnych obchodów :) mówię tu o delikatnym poślizgu, bo ja raczej jestem zdyscyplinowanym kuracjuszem :) Dzięki :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Re: KOŁOBRZEG chcę wyjechać ze zwrotów, w którym najlepsza rehabilitacja z basenem i parkietoterapia

Post autor: GIENIA »

Agnieszkam75kg pisze: 12 paź 2017 20:52
121adamkow pisze: 12 paź 2017 20:27 Agnieszko do sklepów jest nie daleko autobusy odjeżdżają spod bramy Arki pieszo też nie jest daleko dobry spacer 15 minut w jedną stronę,jak wrócę z ZUS bedę się starał ze zwrotów i właśnie do Kołobrzegu do Arki :lol: :lol: :lol: było tak super że nie zapomnę naszej paczki .

strasznie trudno o zwrot taki jaki chciałoby się :) od wtorku dzwonie i nic nie ma, tylko te góry :) tzn. Ciechocinek był od 23 X JULIANÓWKA, ale nie znałam tego sanatorium, a myślałam, że w Ciechocinku już wszystkie lepsze znam, i odmówiłam, a potem jak poczytałam, to nawet wszystko tam było na miejscu i nie tak daleko od centrum :) dzięki za info :)
Tez wydzwaniam codziennie o zwrot nad morze ... nie ma nic :?
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

..Teraz w funduszach lecą już ..Święta i Sylwester
A zwroty .............
Niektóre obiekty nie mają zwrotów
MaryKate
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 gru 2014 13:40
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: MaryKate »

W Wistomie też wszystko na miejscu , basen i zabiegi , na tańce do Verano rzut beretem , ja byłam w maju ze zwrotów właśnie w wistomie :)
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

darek pisze: 12 paź 2017 21:05 ..Teraz w funduszach lecą już ..Święta i Sylwester
A zwroty .............
Niektóre obiekty nie mają zwrotów
nie są wylewne te panie z Funduszu, nic się nie dowiesz, ja tylko mogę teraz ze zwrotów gdzieś wybyć, bo potem to już w marcu to z kolejki jadę, a mam z ZUS w lutym to nie chciałam jedno po drugim... to jak tak to muszę tym górom zacząć się przyglądać... ale byle gdzie nie dam się wysłać :0
Awatar użytkownika
agnis41
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2009 16:36
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: agnis41 »

Witam. Byłam w Lechu. Jestem zadowolona. Wszystko na miejscu łącznie z basenem, jedzenie w miarę dobre . Jest możliwość dopłacić i korzystać ze szwedzkiego stołu / śniadania i kolacje/.Kawiarnia niczego sobie. Tańce są codziennie. Polecam

na sobie dopłacić i korzystać ze szwedzkiego stołu. Kawiarnia niczego sobie. Tance sa codziennie. Polecam
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2017 12:52
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Ewucha »

Witaj a ja jednak Bałtyk polecam mozna wrocic z opoznieniem recepcja czynna calą dobe i przez nia mozna dostac sie na miejsce balety na miejscu fajne sala z widokiem na morze jedzenie dobre pokoje czyste wyjscie wprost na molo blisko sklepy no i baza zabiegowa super basen na miejscu solanka rowniez coz trzeba wiecej pozdrawiam
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

agnis41 pisze: 22 paź 2017 14:08 Witam. Byłam w Lechu. Jestem zadowolona. Wszystko na miejscu łącznie z basenem, jedzenie w miarę dobre . Jest możliwość dopłacić i korzystać ze szwedzkiego stołu / śniadania i kolacje/.Kawiarnia niczego sobie. Tańce są codziennie. Polecam. można sobie dopłacić i korzystać ze szwedzkiego stołu. Kawiarnia niczego sobie. Tance sa codziennie. Polecam
Dzięki Ewo, będę pamiętać na przyszłość :kwiat: :kwiat: :kwiat: tymczasem udało mi się ze zwrotów do ciechocinka do MSWiA :lol: :lol: :lol: więc się pakuję, bo we wtorek wybywam :D Pozdrawiam 8-)
Smieszek70
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 paź 2015 08:19
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Smieszek70 »

Szczęściara ;) zazdroszczę :( oczywiście żarcik :lol: :lol: :lol:
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Smieszek70 pisze: 22 paź 2017 21:39 Szczęściara ;) zazdroszczę :( oczywiście żarcik :lol: :lol: :lol:
To nie zazdrościsz... :roll: :roll: :roll: ja bym Ci zazdrościła :lol: :lol: :lol: oczywiście taką zdrową zazdrością :D :D :D
ODPOWIEDZ