kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?
-
bozenka999
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 cze 2017 13:14
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękowano: 2 razy
Re: kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?
Gosiu,kuruj się szybko,okna mogą poczekać,zrobiła się pogoda.Gosiu z tym wyliczaniem to myślę,że trudno utrafić,ja też wyliczałam aby był to czerwiec przewidziałam poślizg,ale nigdy,że to listopad którego nienawidzę i wolałabym styczeń,ale nie ma wyboru.Mogłam jechać wcześniej po szpitalu,ale też wyliczyłam listopad i zrezygnowałam mówię poczekam i dopasuje,a tu klapa.

- gosiam
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2013 18:28
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 1 raz
Re: kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?
To fakt, że trudno wyliczyć, ale tak sobie dedykuję, że gdyby złożyć w maju lub czerwcu to można się załapać w wakacyjnych miesiącach, co najwyżej wrzesień (pod warunkiem że okres oczekiwania będzie do 24 m-cy). Ale tak jak piszesz, że trudno utrafić. Ja ten mój ostatni wniosek składałam w grudniu 2015r., bo powiedziano mi że na wyjazd czeka się ok. 19-20m-cy. Wyliczyłyśmy z Zosią, że składając w grudniu załapiemy się na lipiec - sierpień. Nikt nie przewidział, że dopiszą nam kardiologię, przez którą czeka się dłużej.bozenka999 pisze: 14 paź 2017 15:40 Gosiu,kuruj się szybko,okna mogą poczekać,zrobiła się pogoda.Gosiu z tym wyliczaniem to myślę,że trudno utrafić,ja też wyliczałam aby był to czerwiec przewidziałam poślizg,ale nigdy,że to listopad którego nienawidzę i wolałabym styczeń,ale nie ma wyboru.Mogłam jechać wcześniej po szpitalu,ale też wyliczyłam listopad i zrezygnowałam mówię poczekam i dopasuje,a tu klapa.![]()
![]()
-
bozenka999
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 cze 2017 13:14
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękowano: 2 razy