sanatorium Wital w Gołdapi

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
maszmi
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2012 19:23

sanatorium Wital w Gołdapi

Post autor: maszmi »

W połowie października jadę na 3 tygodnie. Liczę na udaną kurację i dobry wypoczynek.Nie jest to wymarzona lokalizacja, ale postanowiłam nie grymasić.
kate7373
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 wrz 2017 13:33
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Re: sanatorium Wital w Gołdapi

Post autor: kate7373 »

Cieszę się,ze nie tylko ja jadę w to "odludne"miejsce.
Wiem,ze mimo wielu nieudogodnień (zadupie,problem z telefonami i internetem),to okolica zachwyca,a zabiegi na najwyższym poziomie.
Będzie dobrze :-)
MAnty
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 sty 2017 15:47
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Re: sanatorium Wital w Gołdapi

Post autor: MAnty »

kate7373 pisze: 06 paź 2017 10:20 Cieszę się,ze nie tylko ja jadę w to "odludne"miejsce.
Wiem,ze mimo wielu nieudogodnień (zadupie,problem z telefonami i internetem),to okolica zachwyca,a zabiegi na najwyższym poziomie.
Będzie dobrze :-)
Polski biegun zimna ale można odpocząć od szumu aut , spacerować po głuszy , telefon wystarczy przestawić na ręczny wybór operatora i spoko (najgorzej odbiera orange) , wieczorami można się pobawić w sanatoryjnej kawiarni , napić się piwka .
W wolne dni pojechać na wycieczkę , spoko miejsce , najważniejsze trafić normalnego współlokatora.
Wszystko to z doświadczenia , pobyt w marcu 2017.
Życzę miłego pobytu ;)
ODPOWIEDZ