Polanica-Zdrój Wielka Pieniawa

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Arwena
Na forum od: 08 kwie 2013 21:13

Re: Polanica-Zdrój Wielka Pieniawa

Post autor: Arwena »

Dzień dobry,
jadę do Wielkiej Pieniawy na turnus od 23 lipca. Trochę zagapiłam się z dzwonieniem do recepcji w sprawie pokoju jednoosobowego. Czy myślicie, że jest jeszcze jakaś szansa na to i czy jest jakaś ewentualna dopłata?
Awatar użytkownika
tadeo438
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2012 19:55

Post autor: tadeo438 »

Nie ma zadnej dopłaty...szkoda ze nie zadzwoniłas od razu..pozdrawiam
Arwena

Dziękuję za odpowiedź. Przespałam... Zostaje liczyć na łut szczęścia :)
slo67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 maja 2012 22:12
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: slo67 »

Jak to jest z tą dopłatą. Ja mam zarezerwowana jedynkę na turnus od 2.08 do 23.08 i powiedziano mi, że mam dopłacić 20 zł. dziennie. Kwota za 21 dni to 420 zł. Czy ktoś mi to wytłumaczy? Mam turnus poszpitalny.
Awatar użytkownika
tadeo438
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2012 19:55

Post autor: tadeo438 »

Otrzymałem skierowanie z ZUSu do Wielkiej Pieniawy 26 lutego na turnus od 16 kwietnia i od razu zadzwoniłem do Pieniawy prosząc o rezerwacje..miałem jedynke przez 24 dni i nie dopłacałem nic.. ani zlotówki...jedyna dopłate zrobiłem do komercyjnego wyżywienia..pozdrawiam
Arwena

Zadzwoniłam dzisiaj i już były wszystkie 1-ki zarezerwowane. Trudno... Ale za to Pani na recepcji bardzo miła :kwiat: Prosiła, żeby dowieźć pogodę do Polanicy :D
elzbieta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 maja 2013 12:05

Post autor: elzbieta »

Widze,że już jestesmy 3 osoby do Wielkiej Pieniawy od 23 lipca.Miło.Zbieramy sie.Natomiast o pokoju 1 os nie było juz co marzyc w marcu.Jedziemy w szczycie sezonu.Zusowi pozostaje tylko cos mniej komfortowego.
elzbieta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Atak ogolnie skoryguje błedy.Z ZUSU możemy przyjechać o każdej godzinie,nie ma doby od 14.00.Dopłata za stół szwedzki-8,70 za dobe.Nitka będę jechała od strony Łodzi,jeżeli będziesz po drodze,moge zabrać.
nitka6
Na forum od: 08 cze 2013 21:42
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: nitka6 »

Dziękuję Elu-już mam transport,:) :D Napewno się tam spotkamy,kto wie-może w jednym pokoju?
elzbieta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Nitka nie widze problemu ze wspolnym pokojem.Tel podawałam wczesniej na forum.Możemy omówić kwestie.
ODPOWIEDZ