Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry,
jadę do Wielkiej Pieniawy na turnus od 23 lipca. Trochę zagapiłam się z dzwonieniem do recepcji w sprawie pokoju jednoosobowego. Czy myślicie, że jest jeszcze jakaś szansa na to i czy jest jakaś ewentualna dopłata?
Jak to jest z tą dopłatą. Ja mam zarezerwowana jedynkę na turnus od 2.08 do 23.08 i powiedziano mi, że mam dopłacić 20 zł. dziennie. Kwota za 21 dni to 420 zł. Czy ktoś mi to wytłumaczy? Mam turnus poszpitalny.
Otrzymałem skierowanie z ZUSu do Wielkiej Pieniawy 26 lutego na turnus od 16 kwietnia i od razu zadzwoniłem do Pieniawy prosząc o rezerwacje..miałem jedynke przez 24 dni i nie dopłacałem nic.. ani zlotówki...jedyna dopłate zrobiłem do komercyjnego wyżywienia..pozdrawiam
Widze,że już jestesmy 3 osoby do Wielkiej Pieniawy od 23 lipca.Miło.Zbieramy sie.Natomiast o pokoju 1 os nie było juz co marzyc w marcu.Jedziemy w szczycie sezonu.Zusowi pozostaje tylko cos mniej komfortowego.
Atak ogolnie skoryguje błedy.Z ZUSU możemy przyjechać o każdej godzinie,nie ma doby od 14.00.Dopłata za stół szwedzki-8,70 za dobe.Nitka będę jechała od strony Łodzi,jeżeli będziesz po drodze,moge zabrać.