Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
już dwa razy wyrzucałam wszystko z walizki i pakowałam od nowa mam walizę, w którą sama mogłabym się zapakować, ale nadal okazuje się za mała
spożywka i kosmetyki i tak w osobną torbę podróżną idą
Domyślać się można, że biega o turnus rehabilitacji ogólnoustrojowej sponsorowany przez NFZ.
Poszerza się nam pula ośrodków tego rodzaju rehabilitacji.
Ciekaw jestem Twoich finalnych wrażeń a szczególnie frekwencji opłacanej z kasy NFZ, jako, że strona www prezentuje same luksusy a ceny komercyjne sięgają niebios...
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
nie, to sanatorium którym uszczęśliwił mnie ZUS, w ramach prewencji;
jadę do sanatorium pierwszy raz w życiu,
kompletnie nie wiem czego się spodziewać , a czego oczekiwać,
wolałabym raczej iść do pracy niż tam jechać
Zapoznasz się ze stroną www tegoż ośrodka wskazywaną przez wujaszka Google i będziesz chciała tam wielokroć jechać.
Polecam szczególnie galerię fotografii - pokoje super wyposażone a ośrodek nowiutki.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...