Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja wręcz odwrotnie.
Cały czas siedzę na przeglądarce
i chyba ona z ciężkości mej du...y nie chce się za szybko ruszać
Obserwuję codziennie. I co Pstro.
Cały czas czekam i się denerwuję. tylko nie wiem, po co
Pozdrawiam.
Coś mnie podkusiło i luknęłam w przeglądarkę wprawdzie spadek ponad 100 numerków , ale , aby sie zalogować musiałam wpisac literki .... xx KOPA .... z czego dwie pierwsze to moje inicjały czyzby to jakiś znak
Huraa...!!!!!!!!!
Witak klikających
przy numerku 868 dostałam przydział
24.10.2017-11.11.2017 Lwigród Krynica Zdrój.
Moja radość nie zna granic. Zero już narzekania. Sama radość i mila niespodzianka ze strony NFZ.
Z radosnymi pozdrowieniami
IwonaC pisze: 29 wrz 2017 19:36
Huraa...!!!!!!!!!
Witak klikających
Moja radość nie zna granic. Zero już narzekania. Sama radość i mila niespodzianka ze strony NFZ.
IwonaC wielkie gratulacje Krynica jest piękna o każdej porze roku a sanatorium które dostałaś jest w samym centrum Krynicy warunki są tam bardzo dobre,wszędzie blisko na tańce do kawiarni na dobrą kawkę i pyszne ciacho.Życzę Ci dobrych zabiegów fajnej koleżanki w pokoju i super towarzystwa .Ja jadę trochę wcześniej od Ciebie bo 18.10 .do Ciechocinka,ostatnio byłam w Krynicy w wojskowym było super fajnie Pozdrawiam
IwonaC wielkie gratulacje Krynica jest piękna o każdej porze roku a sanatorium które dostałaś jest w samym centrum Krynicy warunki są tam bardzo dobre,wszędzie blisko na tańce do kawiarni na dobrą kawkę i pyszne ciacho.Życzę Ci dobrych zabiegów fajnej koleżanki w pokoju i super towarzystwa .Ja jadę trochę wcześniej od Ciebie bo 18.10 .do Ciechocinka,ostatnio byłam w Krynicy w wojskowym było super fajnie Pozdrawiam
Dziękuję Ci Danusiu, koleżankę mam fajną bo jedziemy razem. Poleć mi proszę gdzie są fajne tańce.
Pozdrawiam
Witam Iwonko w Krynicy masz do okola tańce dla mnie najlepsze były w Hawanie,w Wojskowym u Łysego i wiele innych miejscach według swojego upodobania i swoich wymagań .Wybór jest bardzo duży.Życzę Ci dobrej zabawy i dużo słońca bo po zabiegach w Krynicy jest gdzie spacerować.Pozdrawiam bardzo
IwonaC pisze: 29 wrz 2017 19:36
Huraa...!!!!!!!!!
Witak klikających
moje gratulacje ja tez jadę do Krynicy 24.10 tylko mam skierowanie do 15 .11.Pozdrawiam i do miłego
Witam Iwonko ja rõwnież przyłączam się do wszystkich gratulujących
Krynica i miejsce jest superaste.Wszędzie blisko
Ja też chcę do Krynicy
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich klikających
kaisa50 pisze: 30 wrz 2017 15:42
moje gratulacje ja tez jadę do Krynicy 24.10 tylko mam skierowanie do 15 .11.Pozdrawiam i do miłego
Kasiu, oczywiście, że masz rację jadę w terminie 24.10-14.11 z tej radości źle wpisałam. W końcu nie ważne kiedy wracam, ważne kiedy wyjeżdżam. W którym ośrodku będziesz???