Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jeśli masz zwolnienie pooperacyjne, to tak szybko nie wyślą
przy 182 dniach zwolnienia to raczej ok. 4-5 miesiąca lub jeśli złożysz wniosek o świadczenie rehabilitacyjne, to wtedy mogą wysłać.
ZUS wysyła na rehabilitacje w ramach prewencji rentowej, czyli chce, abyś wróciła do pracy, a nie pobierała pieniążki z "państwowej kasy"
Raczej jeśli masz wezwanie co do zasadności zwolnienia to będzie tylko jego kontrola . ja po operacji kręgosłupa LS wyjechałem po około 4 miesiącach i sam pisałem o turnus rehabilitacyjny(bylem na świadczeniu rehabilitacyjnym ) .Jeśli chcesz skorzystać z turnusu możesz sama złożyć wniosek o turnus i wyjechać do 6 miesięcy od komisji .Składając samej masz możliwość wyboru miejsca i terminu wyjazdu . Zgadzam się z Tojką co do jej sugestii wyjazdu. trudno gdybać gdy nie wiemy co to była za operacja i jak będzie postępował powrót do zdrowia i rehabilitacja . w każdym razie w pierwszym okresie po operacji a zwłaszcza na zwolnieniu po operacyjnym (które trwa miesiac wypisane przez szpital) nie pojedziesz