Połczyn Zdrój "Podhale'

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
lenasto
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 sty 2016 20:01
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Połczyn Zdrój "Podhale'

Post autor: lenasto »

Wróciłam z sanatorium "Podhale "w Połczynie Zdrój
Dojazd do Połczyna jest .....kiepski :cry:
z dworca do sanatorium jest niedaleko , ale .....chodniki (kocie łby) fatalne, walizka na kółkach nie pojedzie i tu kurier jest wielką pomocą .
Zakwaterowanie w miarę sprawnie idzie , osoby w zbliżonym wieku . Jedynek , dwójek jest kilka , nie zależało mi więc się nie starałam .
Wyżywienie ....catering :o nie jestem wymagająca ,ziemniaków nie jadłam , mnie wystarczało . Jest możliwość dokupić większe porcje ;)
Lekarz i tu porażka .....gdybym nie wiedziała co chcę i co mi pomaga :roll: :roll: :roll:
Zabiegi NFZ oszczędza na czym się tylko da np. jeszcze nie tak dawno były plastry (okłady) z borowiny , teraz są plasterki :lol: .
Czas zabiegów , najlepiej samemu pilnować np. kąpiel która ma powinna trwać 10 min trwa 7-8min wliczany jest czas na umycie wanny i nalanie wody :shock:
Najbardziej brakuje uśmiechu i życzliwości obsługi w dziale zabiegowym :cry:
Jest park zdrojowy , dużo lasów , ścieżek spacerowych .......
Wszystkie niedogodności rekompensowało towarzystwo w pokoju , dobrano nas trzy wdowy takie do "tańca i do różańca" .....i to zostanie w pamięci na dlugo :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Re: Połczyn Zdrój "Podhale'

Post autor: forumowicz »

Dzięki Lenasto za ocenę :kwiat:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Połczyn Zdrój "Podhale'