Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
andrzej1955 pisze: 29 sie 2017 14:11
Gieniu kiedyś był taki przepis że możemy mieć tylko jedno świadczenie ZUS-ponoć dalej funkcjonuje-tak że recepta nawet wystawiona wcześniej nie powinna być realizowana podczas pobytu-dla pewności należałoby zapytać lekarza-podobnie wizyta u lekarza-tylko w wyjątkowych wypadkach-durny przepis moim zdaniem-ale był,ja przy potwierdzeniu na oddziale rehabilitacyjnym-szpitalnym-miałem info na temat zapasu leków-lepiej mieć zapas niż problemy ,Pozdrawiam-jeżeli ktoś to sprawdzi to może podzieli się z nami tą wiedzą-niestety pacjent powinien wiedzieć wszystko-czasami więcej niż lekarz
Ciekawy temat
Będąc w sanatoriach ( nie szpitalach), często spotykałam się z praktyka , ze tamtejszy lekarz , wypisuje rp. i sami ją realizujemy ...
Ja pisałem o świadczeniach z ZUS a nie NFZ-tu a to kolosalna różnica-nawet nie dawno pisaliśmy tu na forum z Darkiem-on potwierdził że może być świadczenie tylko jedno-a jeżeli jest kilka to już powinny być płatne