ROMANS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Re: ROMANS

Post autor: Maryann »

AgaC pisze: 11 wrz 2017 15:39 Nawet gdy jest biale tango. Nie proszę i juz.A gdy jestem z kims to wystarczy spojrzenie. Albo pytanie- tanczymy? ;). Kto mnie zna ten wie, ze kocham tanczyc i najchetniej bym nie schodziła z parkietu. Ale jezeli mam tanczyc z byle kim to milion razy wolę z kolezankami z kolku.
Aga... Ty mądra dziewczyna jesteś... :kwiat: :D
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2016 22:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: AgaC »

Mary :serce: :serce: :serce:
Aloes
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 cze 2017 12:06

Post autor: Aloes »

darek pisze: 10 wrz 2017 18:59
Max pisze: 10 wrz 2017 18:41 Myślę że teraz jest okres przejściowy po wakacjach , pod koniec września powinien być nowy rzut młodszego towaru
Max-iu
Obecna sytuacja w skierowaniach z NFZ jest taka ,że WSZEDZIE gdzie są Nasi Forumowicze potwierdzają
Jest totalny Wysyp SENIORÓW + 75
Czego jeszcze kilka lat temu nie było.
Iwonicz -średnia w Krakowiaku
Ciechocinek
Inowrocław
Horyniec

Wydaje mi się ,że Ludzie ZREZYGNOWALI z dobrodziejstw NFZ i kierują się kun ZUS jest to Szybsza droga do sanatorium
Teraz młodsze laski jeżdżą do SPA i dlatego w sanatoriach dziatki
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2017 13:26

Post autor: Briant »

Nie wiem skąd się biorą te opowieści,że w sanatoriach to czysta rozpusta.Byłem w marcu ,w sanatorium Wiktor ,w Żegiestowie,i nie zauważyłem aby ktoś romansowal.Było nas kilka osób,które lubiły tańczyć,więc jeździliśmy do Krynicy się zabawić,ale to tylko na stopie koleżeńskiej.Tak więc,szanowni mężowie i żony,spokojnie możecie puszczać swe połówki do sanatoriów i nie przejmować się krazacymi legendami.Zresztą,aby romansowac, nie trzeba jechać do sanatorium,dla chcacego nic trudnego.Z pozdrowieniami,wasz Bardzo pomocny kuracjusz :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

w takiej dziurze jak Żegiestów pewno ze nie ma rozpusty,proszę jechać do Krynicy,Lądka czy Kołobrzegu
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2017 13:26

Post autor: Briant »

A jakie znaczenie ma miejscowość????To chyba raczej ludzie w niej będący,nie sądzisz???
forumowicz

fachowcy na podryw jeżdżą tylko do wybranych miejsc! Kołobrzeg Krynica Lądek Busko Iwonicz Kudowa i tyle ,jest po prostu grupa ludzi którzy tylko po to jeżdżą do kurortów,nawet są płatni żigolacy czy płatne prostytutki
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ricolo666 »

Briant ,potwierdzam bylem w Krynicy i nic nie widzialem co by odbiegalo od standartowych zachowan ,a szlajalem sie po prawie wszystkich lokalach,i mnie tez zadna nie adorowala nie mowiac o czyms bardziej pikantnym :cry: :cry:
forumowicz

Macie racje, nic sie nie dzieje :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Max pisze: 12 wrz 2017 15:57 fachowcy na podryw jeżdżą tylko do wybranych miejsc! Kołobrzeg Krynica Lądek Busko Iwonicz Kudowa i tyle ,jest po prostu grupa ludzi którzy tylko po to jeżdżą do kurortów,nawet są płatni żigolacy czy płatne prostytutki
Max :kwiat: :evil:
Ja jeżdżę do Iwonicza i nic takiego się nie dzieje jak tam jestem :roll:
ODPOWIEDZ