Aga... Ty mądra dziewczyna jesteś...AgaC pisze: 11 wrz 2017 15:39 Nawet gdy jest biale tango. Nie proszę i juz.A gdy jestem z kims to wystarczy spojrzenie. Albo pytanie- tanczymy?. Kto mnie zna ten wie, ze kocham tanczyc i najchetniej bym nie schodziła z parkietu. Ale jezeli mam tanczyc z byle kim to milion razy wolę z kolezankami z kolku.
ROMANS
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: ROMANS
Teraz młodsze laski jeżdżą do SPA i dlatego w sanatoriach dziatkidarek pisze: 10 wrz 2017 18:59Max-iuMax pisze: 10 wrz 2017 18:41 Myślę że teraz jest okres przejściowy po wakacjach , pod koniec września powinien być nowy rzut młodszego towaru
Obecna sytuacja w skierowaniach z NFZ jest taka ,że WSZEDZIE gdzie są Nasi Forumowicze potwierdzają
Jest totalny Wysyp SENIORÓW + 75
Czego jeszcze kilka lat temu nie było.
Iwonicz -średnia w Krakowiaku
Ciechocinek
Inowrocław
Horyniec
Wydaje mi się ,że Ludzie ZREZYGNOWALI z dobrodziejstw NFZ i kierują się kun ZUS jest to Szybsza droga do sanatorium
-
forumowicz
-
forumowicz
- ricolo666
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 29 lip 2017 21:11
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 3
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
MaxMax pisze: 12 wrz 2017 15:57 fachowcy na podryw jeżdżą tylko do wybranych miejsc! Kołobrzeg Krynica Lądek Busko Iwonicz Kudowa i tyle ,jest po prostu grupa ludzi którzy tylko po to jeżdżą do kurortów,nawet są płatni żigolacy czy płatne prostytutki
Ja jeżdżę do Iwonicza i nic takiego się nie dzieje jak tam jestem