ROMANS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: ROMANS

Post autor: forumowicz »

ale co ta "laska" warta jak poleci na parę bajeczek o złotej karcie... i postawionego drinka...

haha jak to co warta ,daje szybko dupy i o to chodzi
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Hej . Dobrze że złotym zębem jeszcze nie świecą :o Oj, panowie , panowie , nie wszystko da się kupić :!: W domu , kobitce ziemniory w zupie liczy a w sanatorium wielki krezus , jeden z drugim :roll: Akurat mu romans w głowie ---- samouwielbienie mu się pod zaczeską lęgnie i żeby potem w robocie mógł się chwalić , jak to, jak w ulęgałkach przebierał.Wiem , co pisze , bo ja z samymi facetami pracuje i jak posłucham co pitola to :shock: :shock: :shock: a plotkarze straszni .Co , by tak czarno nie było to dodam że i prawdziwe uczucia też się trafiają .Jednego strzała Amora dopadła ale nie w sanatorium , tylko w kolejce w aptece :lol: .W listopadzie ślub bierze , aż tak go wzięło :lol: , nawet Starą na wesele zaprasza i trzeba będzie drogą kupna w jakiś prezent zainwestować .Dziewczyny za dwa dni zaczynam ZUS , co radzicie , może jakiegoś upolować , jak oni tacy wyzyskiwani , to co :?: :?: W domowym budżecie kasy przybędzie :lol: :lol: Moja gorsza połowa jak kasy nie musi wydawać to szczęśliwy i za mocno nie dopytuje jak sobie radzę :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

są 3 opcje na które kobiety w sanatorium idą do łóżka z facetem
1.wygląd faceta,zauroczenie,zaiskrzenie
2.dobry bajer faceta
a po sanatorium to się zamienia w przyjaźń lub koniec znajomości,w najlepszej sytuacji ,cd posuwania gdzieś poza domem
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

wiesniaczkaela pisze: 07 wrz 2017 17:21 Hej . Dobrze że złotym zębem jeszcze nie świecą (..) .Dziewczyny za dwa dni zaczynam ZUS , co radzicie , może jakiegoś upolować , jak oni tacy wyzyskiwani , to co :?: :?: W domowym budżecie kasy przybędzie :lol: :lol: Moja gorsza połowa jak kasy nie musi wydawać to szczęśliwy i za mocno nie dopytuje jak sobie radzę :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja bym Ci nie proponowała upolowania ....nie warto... i możesz tego nie zdzierżyć... :lol: :lol: Ci co się uciekają do wymachiwania portfelem to już jest wiesz...ostatnia deska ratunku... :lol: :lol: A ząb był też...złoty... :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Maryyan , ze mnie lichy łowca :lol: , tylko tak dla zbytki .Tak na marginesie , to o czym piszecie to chyba przelotny sex a nie romans.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

hej przeleciał ptaszek :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Są kobiety które interesuje tylko sex ale i są takie które się zakochują ja kocham te drugie
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

wiesniaczkaela pisze: 07 wrz 2017 19:04 hej przeleciał ptaszek :lol: :lol: :lol:
....kalinowy lasek... :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

i się schował :?
forumowicz