Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Maryann pisze: 25 sie 2017 22:05
No poszłam dzisiaj na tańce ale tylko zajrzeć.... na piwko ... kreacje balowe, frędzle te sprawy... a ja z koleżanką... dżinsy i tenisówki kompletnie nieprzygotowana...ale branie było prawie natychmiast... odmówiłam, przeprosiłam, że ja tylko piwko i wypad... wzrok pań obecnych dość licznie w lokalu bezcenny (jakaś kretynka napewno, prosi ja do tańca chłop- towar deficytowy,,, a ta odmawia....
Ty poważnie o tych kreacjach balowych , frędzlach , i może jeszcze koronkach
Gieniu, ale to zawsze tak jest..każdy zakłada to co lubi i dobrze się w tym czuje... tym sposobem na tańcach są i dżinsy, są spodenki, są sukienki...i koronki też..