Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam
dostałem skierowanie do Rosomaka w Ustroniu od 05.10.2017r. jak tam jest (chodzi mi o warunki w pokojach,bazę zabiegową i wszystko co można powiedzieć o tym obiekcie ) w samym Ustroniu już byłem. Jeżdżąc jeszcze na wózku inwalidzkim byłem w Równicy i było całkiem przyjemnie. Proszę o w miarę świeże informacje od osób które tam były lub są aktualnie. Za wszystkie wypowiedzi z góry dziękuję adu 2014
Witam.Jestem obecnie w Ustroniu co prawda nie w Rosomaku,ale byłam w 2009 r.Tak jak już napisali jest to ostatni budynek sanatoryjny.Część zabiegów odbywała się na terenie budynku a pozostałe w centrum i to jest kawałek drogi ale przyjemnymi alejkami.Baza zabiegowa bogata i sprawna.Każdy otrzymuje opaskę na rękę do tzw. odbijania wykonanych zabiegów.Jedzenie na miejscu i w/g mnie wystatczajaco i zjadliwe. Warto zabrać koszulkę bawełnianą i spodenki , wełniane dlugie getry lub skarpety,rękawiczki ,opaske bo możesz dostać zabieg do kriokomory a na miejscu mozna kupic ale to koszt 65 zl.Kawiarni nie ma i w Kosie tez już nie ma potancowek tylko przy hotelu Jaskółka i Wilga oraz w centrum.Zabierz ze sobą dobrą energię i 21 dni bedziesz dobrze wypoczywać.