Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ale się u mnie porobiło...hihi...skierowali człowieka na oddechowe a tu trafiła się długo wyczekiwana artroskopia kolana i jak tu było nie brać..więc wzięłam i dalam się pociąć....
teraz sama nie wiem czy się rehabilitowac czy inhalowac.
Obym tylko chodziła do tego czasu, bo póki co to tylko horyzont...w razie czego może kto pomoże się dokulać...hihi...
Jak myślicie pomogą? Byle nie taczką...
To trochę nie ciekawie masz. Zawsze ktoś się znajdzie żeby pomóc pokicać. Jeszcze masz drugą nogę.Żle brzmi ,że jedna nie sprawna, tylko lepiej powiedzieć ,że jedna jest sprawna.