Duszniki Zdrój Jan Kazimierz od 4 sierpnia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
mulat
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2017 16:59

Re: Duszniki Zdrój Jan Kazimierz od 4 sierpnia

Post autor: mulat »

Mam pytanie czy ktoś mi się dowie i będę bardzo wdzięczny a jak się nie miniemy w Dusznikach to zaprosze na drinka :) czy będę miał gdzie przechowywać rower w Janie Kazimierzu A będę bardzo wdzięczny juz obecnym tam na miejscu. Z góry dziękuję
anna37anna
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 lip 2017 17:53
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: anna37anna »

Rower???W dyżurce pielęgniarek.Mi tak odpowiedzieli na przechowanie walizek,że nie ma gdzie niestety chyba,że uproszę je. Nie martw się w budynku A zapewne coś mają do przypięcia,np.noga Pani która każe wracać na czas i spać :lol:Ja jestem z budynku B więc mam bardziej pofikane -)
anna37anna
Kuracjusz
Kuracjusz

anna37anna pisze:Rower???W dyżurce pielęgniarek.Mi tak odpowiedzieli na przechowanie walizek,że nie ma gdzie niestety chyba,że uproszę je. Nie martw się w budynku A zapewne coś mają do przypięcia,np.noga Pani która każe wracać na czas i spać :lol:Ja jestem z budynku B więc mam bardziej pofikane -)
Zadzwoń na centrale i zapytaj,są mili i odpowiedzą.
mulat
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2017 16:59

Post autor: mulat »

ANNA 37 jeśli 37 to Twój wiek a nie rozmiar buta tzn ze nie będę tam odosobniony wiekiem:).pozdrawiam
anna37anna
Kuracjusz
Kuracjusz

Ani jedno ani drugie ani ten budynek a rower też myslałam ale do plecaka mi się nie zmieści już...My kobiety wolimy pakować drobniejsze i mniejsze rzeczy...
gosiula74
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 cze 2017 08:26
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: gosiula74 »

Wróciłam dziś z Jana Kazimierza a . Rower miałam że sobą i trzymałam na balkonie. Mimo iż współlokatorki nie miały nic przeciwko to w pokoju nie mogłam trzymać. Aha , radzę nie parkować w JK ani w Weronie tylko kawałek dalej jest parking ogólnodostępny przed Impresja .
Gość

Post autor: Gość »

oj tam, oj tam :mrgreen:
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2012 11:58
Oddział NFZ: Lubuski

Post autor: margolka63 »

No ja akurat załapałam się na parking w JK pogoda i nastrój OK.
gosiula74
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 cze 2017 08:26
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: gosiula74 »

Margolka - nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę. Nie chciało się wracać do domu , oj nie chciało. Ale to zasługa przede wszystkim towarzystwa. Pokój masz z tarasem?
ODPOWIEDZ