Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam .Mam pytanie do osob które dzwonią po zwroty skierowań z mazowieckiego -czy to prawda że po zwroty można tylko dzwonić a nie osobiscie chodzić i pytać .Czy ktos cos wie na ten temat ? proszę o odpowiedz .pozdrawiam
Witam ledwo się dodzwoniłam o 14 10 i już nic nie było [ reumatologia] będę dalej próbowała może w góry cos będzie .po mimo 5 nr tel. to i tak ciągle zajęte. pozdrawiam i życzę duzo cierpliwosci
W imieniu Smakiji donoszę że nasza krsjanka ze zwrotów dostala Krynice od 14 sierpnia.Jak pisalam necik szfankuje ale dzieli sie dobrą nowiną w nadziji ze i nam się poszczesci
Witam. Mając nr 69000, przed weryfikacją, ale 20 miesięcy od ostatniego pobytu w sanatorium mogę dzwonić po zwroty? Czy miał ktoś taką sytuację, i czy mogę pytać o wybrany obiekt w Uzdrowisku?