Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hejka.Wróciłam ze zwiadów.Wczoraj o 22 se tam spacerowałam.Ludki tańczyli przed ,jakiś grill był.W nowym,w części nadbudowanej na starej, ręczniki zawieszone na balkonach na parterze i piętrze.Powyżej jeszcze surowy dom.Jak na koncercie stałam na przystani od Zalewu,to ośrodek wystaje ponad drzewa.4,5 pietra ze szczytu,ale tam jeszcze nie mieszkają.Do środka nie weszłam,bo te "wieczorki"to pod drzwiami tańcują.Tam,gdzie takie światełka.Koncerty git.Z "gwiazd" tylko Rozenkowa "dama"z Radziem po Kryni "spacerowała"i na koncercie była.
Załączniki
19964833_967472536728310_1460497500_n.jpg (72.79 KiB) Przejrzano 776 razy
20030905_967472540061643_2106513830_n.jpg (45.33 KiB) Przejrzano 776 razy
Zefirki,będę na plażingu 22-24 lipca i na koncertach,to cdn... Na pewno jak z pks-u,to walizy nie targajcie ,bo to pod górę fest,meleksa trza na bank wziąć (10 zeta),jeżdżą całą dobę.Chyba że kondycję już macie.Pzdr.
hej lokomotywa, co ja bym bez Twoich rad zrobiła? Mam już "opracowany" transport - PKS z Ostrowca do Gdańska, a potem - jak napisałaś - 807 do Krynicy i melex pod Zefirka. Wielkie dzięki za fotki, już mam jakieś wyobrażenie całości. Zaplanowałabyś kobietko jakiś pobyt w Krynicy po 30 lipca, może wypijemy razem kawkę?
Kaczucha,870.Przecież wiesz,że do Ciecha jadę.
19 sierpnia powrót.Wolałabym w wodzie być,ale rehab to rehab trzeba jechać,jak zus daje.
Po powrocie mus się w pracy pokazać a na plażing jak słonko będzie podskoczę.Teraz będę na 3.koncertach.Pa.
witaj eldu, daj znać koleżance o takim forum, może i ona się odezwie? Baaardzo byłoby miło. A czy nie jedzie przypadkiem z kieleckiego ZUS-u? (Widzę po Twoim loginie, że jesteś ze świętokrzyskiego) Pozdrawiam Ciebie i koleżankę gorąco czyli lipcowo
do lokomotywy: sorki, uciekł mi gdzieś Twój Ciech, ale jak tam będziesz pozdrów go ode mnie - byłam w Gracji w grudniu 2013. Super uzdrowisko, jest gdzie potańczyć - do wyboru, do koloru, są i fajfy. Ogólnie Ciechocinek jest świetny, typowe uzdrowisko. Baw się dobrze!