Ciechocinek Kolejowy 27.07.'17

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
spartakus+
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2017 11:12
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Ciechocinek Kolejowy 27.07.'17

Post autor: spartakus+ »

:D ....szkoda czasu na fochy może jakoś się dogadamy :D
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

Równiutko za 2 tygodnie zaczynamy z Alinką i lokomotywą turnus :!: :!: :!:
Szkoda że Cyganie już będą po występach( w tę sobotę), bardzo ich lubię i chętnie zobaczyłabym na żywo ich koncert
Alina888
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2017 20:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Alina888 »

Jestem, jestem........... jeno mi sie laptop zbuntował.... Jakiegos wirusa złapał :( Ale dzisiaj odebrałam go od "doktora" i w te pędy na forum :D Bo jeszcze, nie daj Boże, zapomnicie mnie zabrac :!: A ja juz mam walizkę na kółkach i pewien plan..... żeby jej nie wieźć pociągim, wysyłam przeddzień wyjazdu kurierem :twisted: A ja jak paniusia przyjade z malutką walizeczka i torebeczka :D
Pozdrawiam
Alina888
Kuracjusz
Kuracjusz

Mam pytanie do Hany51. Czy Ty wybierasz sie, tak jak ja, na turnus dla amazonek?
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Niestety nie. Albo to dobrze że nie. Ja leczę w Ciechocinku tylko astmę.
2 lata temu też tam byłam i wiem że kobiety po mastektomii odsyłali do Aleksandrowa Kujawskiego. Aleksandrów należy pod Ciechocinek i właśnie tam rehabilitują te osoby. Wysyłają własnym transportem na ich koszt. Także należy się spodziewać że chyba też tam trafisz. Ale jeśli chcesz mieć pewność, na twoim miejscu zadzwoniłabym do Ciechocinka i na pewno udzielą informacji i będziesz wiedziała na czym stoisz. Pozdrawiam a nawiasem mówiąc ja jadę 1 dzień wcześniej na prywatną kwaterę. Może Ty też?
Alina888
Kuracjusz
Kuracjusz

Do Hany51..... Jade rowniez dzień przed turnusem. Ale planowałam wynając pokoj jednoosobowy w Kolejowym tak, jak w hotelu i zostac potem w tej jedynce na turnus. Z tego co wiem, poprzedni turnus dla amazonek był zakwaterowany w Ciechocinku. Przeciez bylam tam u kolezanki na "zwiadach" :D Dzwonilam tam, zeby zapytac o to i owo, ale pani w recepcji nic nie mowila o zakwaterowaniu w Aleksandrowie. A czy Ty masz juz wynajętą kwaterę?
Alina888
Kuracjusz
Kuracjusz

Hana51..... sprawdzilam na mapie SANATORIA ZUS 2017 ROK i w Aleksandrowie Kujawski ZUS "zakontraktował" tylko rehabilitację narządu ruchu :lol: Zostaję więc na 100% w Szpitalu Kolejowym :mrgreen: Jesli masz juz wynajętą kwaterę, moge sie dołączyc. We dwie to zawsze razniej. A i cena za wynajęcie pokoju na kwaterze zapewne niższa niz w Kolejowym. Moze podasz mi namiary na te kwaterę, a ja zadzwonie i zapytam o nocleg?
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mam wynajęty pokój przez booking. Za 60zł niedaleko Kolejowego.
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alinka masz wiadomość na priv
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A gdzie nasza lokomotywa? Kto pociągnie te wagoniki??? A do celu już coraz bliżej.....
Najpierw 1 wagonik się zagubił(Alinka) na szczęście już się odnalazła, a teraz lokomotywy nie mamy :)
I jak tu dojechać do tego Ciechocinka? :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ