Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Proszę o opinie które sanatoria polecacie na pobyt pełnopłatny w Krynicy Zdroju lub w innym fajnym miejscu.
Głównie chodzi mi o dobrą bazę rehabilitacyjną na miejscu z basenem, krio komorą oraz dobre warunki mieszkaniowe
Witaj AGADAB, w Krynicy Zdrój polecam Sanatorium MSW CONTINENTAL. Masz tam wszystko to o czym piszesz. Dobre warunki mieszkaniowe, dobre zabiegi rehabilitacyjne basen I spa no i komorę kriogeniczną. Pełnopłatne pobyty tygodniowe, terminy do wyboru.Ja wybieram się tam we wrześniu.
W krynicy polecam Wojskowe sanatorium Poproś o zakwaterowanie w dobudowanej części Bardzo ładne wyremontowane pokoje z pięknymi łazienkami Baza zabiegowa dobra jest basen jest i nowa kriokomora Wyżywienie smaczne Diety różnorodne Na miejscu basen W budynku kawiarnia a tam codziennie tańce do 23 Co prawda ja wolałam gdzie indziej na tańce ale po 22 i tam zaglądałam Ja polecam Mnie wszystko odpowiadało
AGADAB pisze: 03 lip 2017 23:03
Proszę o opinie które sanatoria polecacie na pobyt pełnopłatny w Krynicy Zdroju lub w innym fajnym miejscu.
Głównie chodzi mi o dobrą bazę rehabilitacyjną na miejscu z basenem, krio komorą oraz dobre warunki mieszkaniowe
Mam dwa Pytania?
a) czy masz konkretną dolegliwość -schorzenie ,które chcesz podeczyć
b) czy chcesz profilaktycznie wyjechać odpocząć i..
Jeżeli chcesz podleczyć schorzenie muszisz skonsultowac to zlekarzem Balenologiem otóz Krynica mimo ze uznany KURORT nie zalecana jest dla Osób z niektórymi nawet pospolitymi schorzeniami.
To jest ważne dla swojego samopoczucia .
Natomiast jeżeli tak jak piszesz w temacie to osobicie polecam Dr.Irena Eris SPA za opowiednie pieniadze Dobry standard lub Czarny Potok ew Prezydent