nie uda sie ,jedyne co pozostaje to po przyjezdzie na miejsce dbac o goraca atmosfereMartinka pisze:Witam Ciebie.
Znowu zima, brrr.![]()
![]()
![]()
Raz byłam w Horyńcu latem a tego samego dnia, po wypisie już na Kosie - wyspa grecka.
Wtedy byłam zadowolona z dłuugich wakacji bo ciepło.
Ja nie chcę zimą, może uda się wcześniej?????
Lubelski NFZ
-
bubus2
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 17 sty 2014 17:52
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Lubelski NFZ
-
bubus2
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 17 sty 2014 17:52
- Staż sanatoryjny: 3
ja lubie ,a jezeli to sie komus nie podoba to niech nie czyta .nie przejmuj sie pisz dalejChmurka07 pisze:Martinka, z pełnym szacunkiem dla Twojej osoby.....super , że lubisz pisac, tylko pomyśl, czy ktoś lubi czytac te Twoje płytkie posty. W tym naszym forumowym temacie powiało przedszkolem.
- Martinka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 06 maja 2014 12:50
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowano: 9 razy
Dzięki bubus2bubus2 pisze:ja lubie ,a jezeli to sie komus nie podoba to niech nie czyta .nie przejmuj sie pisz dalejChmurka07 pisze:Martinka, z pełnym szacunkiem dla Twojej osoby.....super , że lubisz pisac, tylko pomyśl, czy ktoś lubi czytac te Twoje płytkie posty. W tym naszym forumowym temacie powiało przedszkolem.
Co do chmurki07 i tego drugiego, chyba Tadka- jakoś dalej, nie będę się wypowiadać. Oni mówią o płytkim a ja o niskim poziomie bycia tych dwóch pozerów
Nie lubię, kiedy ktoś strzela ortografy mówiąc, że żułty to kolor, może
Obraza majestatu, kiedy zwraca się uwagę. Nie gadam z gówniarstwem.
Oni nie wiedzą, że źle się czyta wyraz nasączony błędem.
Nie miałam czasu pisać więcej, gdyż, ponieważ pracuję i nie do wszystkich wypowiedzi się ustosunkowywałam.
Wchodzę na strony sprawdzać spadek numerka i jestem w
Dzięki jeszcze raz.
-
Tadek7775
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 12 mar 2014 07:39
- Staż sanatoryjny: 8
Bądź tak dobra i zejdź ze mnie bo Twoich postów nie komentowałem i nie zamierzam ich komentować. I jeszcze jedno należy mi się słowo przepraszam.Martinka pisze: Co do chmurki07 i tego drugiego, chyba Tadka- jakoś dalej, nie będę się wypowiadać.
Pozdrawiam
- Martinka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 06 maja 2014 12:50
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowano: 9 razy
Natychmiast spieszę z wyjaśnieniem.Tadek7775 pisze:Bądź tak dobra i zejdź ze mnie bo Twoich postów nie komentowałem i nie zamierzam ich komentować. I jeszcze jedno należy mi się słowo przepraszam.Martinka pisze: Co do chmurki07 i tego drugiego, chyba Tadka- jakoś dalej, nie będę się wypowiadać.
Pozdrawiam
Sorry.sorry,sorry. Pomyliłam się . Sugeracja była liczbami przy nicku z imieniem. -
Chodzi oczywiście o wojtka11, ale na forum figuruje również woytek.
Nie chciałam nikogo obrazić. To był zupełny przypadek.
Jeszcze raz Sorry
-
Tadek7775

Pozdrawiam
- IwonaC

- Na forum od: 21 lip 2015 16:16
- Staż sanatoryjny: 4
Stan na dziś 4766
Strasznie wolno upływają numerki.
Proszę doświadczonych forumowiczów o informację czy taki stan spowolnienia trwa przez całe lato, czy to chwilowa sytuacja. Przez lata obserwacji, myślę że macie pogląd sytuacji.
Z pozdrowieniami
PS: Oczywiście również się wtrącę do przepychanki słownej która powstała na forum. Szanujmy innych, ich wady, słabości, mądrości i głupotę, a sami będziemy szanowani. Życie jest za krótkie..... na takie przepychanki i złośliwości.
-
Tadek7775

Pozdrawiam