Sanatorium Krystynka Ciechocinek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Celina53
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2015 17:01
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 27

Re: Sanatorium Krystynka Ciechocinek

Post autor: Celina53 »

witajcie ....jestem już kilka dni w Krystynce więc postanowiłam się podzielić z Wami pierwszymi wrażeniami.....w dniu przyjęcia szybko i sprawnie przydzielono mi pokój....tak na marginesie przemili ludzie w recepcji.....dostałam klucze i zostałam skierowana do pielęgniarki.....tam tez sprawnie:) pokierowano mnie do lekarza. Pani Doktor po prostu anioł :).POsiłki są urozmaicone ...smaczne i dużo...nawet mężczyźni nie chodzą głodni....Pokoje są dwuosobowe bądź studio...każdy pokój ma balkon czysto i schludnie :).....jedyny mankament to to że daleko sanatorium jest od centrum....nauczyłyśmy się skrótów do 17 jeździ meleks ale to może być utrudnienie.....żeby nie ta odległość to poleciłabym każdemu to miejsce :)...Serdecznie pozdrawiam
kmz44
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2017 20:09
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10

Re: Sanatorium Krystynka Ciechocinek

Post autor: kmz44 »

Ja trzy lata temu miałam przydzieloną Krystynkę ale tydzień przed wyjazdem zachorowałam i znalazłam się w szpitalu, więc zwróciłam skierowanie i dostałam następne po trzech miesiącach też do Ciechocinka do Łączności. podczas pobytu wybrałam się na spacer żeby zobaczyć gdzie ta Krystynka jak zobaczyłam ze to tak daleko to pomyślałam " że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" jak mówi staropolskie przysłowie. :lol:
ODPOWIEDZ