CIECHOCINEK 29/30 czerwiec 2013!

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: CIECHOCINEK 29/30 czerwiec 2013!

Post autor: eluunia »

Maksiu moja łódź płynie Pilicą a później Wisłą proszę o zamówienie przystani :lol: :lol:
ollalaola
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2013 13:10
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: ollalaola »

andrzej1955 pisze:Ukrywasz się krajanko, i mało piszesz to tak jest, o ile dobrze czytam to jesteś z P.... Łódzkie, podobnie jak Elunia,Meduza,Biedroneczka Violet i ja, ale mocny skład- pozdrawiam serdecznie :) :) :)
Mnie tez możecie dopisać do łódzkiej ekipy, ale nad Ciechocinkiem się zastanawiam jeszcze. Termin mocno koliduje z planami wcześniejszymi.
Tym niemniej mocno Was pozdrawiam.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

ollalaola pisze:
andrzej1955 pisze:Ukrywasz się krajanko, i mało piszesz to tak jest, o ile dobrze czytam to jesteś z P.... Łódzkie, podobnie jak Elunia,Meduza,Biedroneczka Violet i ja, ale mocny skład- pozdrawiam serdecznie :) :) :)
Mnie tez możecie dopisać do łódzkiej ekipy, ale nad Ciechocinkiem się zastanawiam jeszcze. Termin mocno koliduje z planami wcześniejszymi.
Tym niemniej mocno Was pozdrawiam.
Witaj serdecznie :D :D :serce:
bista
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 maja 2011 21:13
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: bista »

Szkoda :( , że nie będzie mnie w tym terminie, bo wpisy sugerują fajne towarzystwo :). Mam jednak nadzieję, że kiedy ja pojadę do Ciechocinka, spotkam równie miłych ludzi :? . Pozdrawiam :) :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

coś wątek zanika,a tu 18 dni do spotkania,piszcie:kto będzie,a kto nie da rady.ja miałem bardzo duże problemy z załatwieniem wolnego czasu,udało się,wierzę że Wam też się uda.pozdrawiam wszystkich.
forumowicz

Re: JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?

Post autor: forumowicz »

Meduza,gdzie wasze dyskusje z Elvisem?będziesz w Ciechocinku 29 czerwca? pozdrawiam
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?

Post autor: medi »

MAX pisze:Meduza,gdzie wasze dyskusje z Elvisem?będziesz w Ciechocinku 29 czerwca? pozdrawiam
No cóż ,Elvis ....hm pozostał na poziomie 3 latka ,obsypał nas piaskiem ,usiłował wrzucić żabę za koszulkę co niektórym ,ciągnął dziewczynki za warkoczyki i usiłował zaglądać pod sukienki .Za karę Admin postawił go do kąta ,na ile czasu tego nie wiem . :roll:
I odpowiedź na drugie pytanie ,choć bardzo bym pragnęła być tam z Wami ( a także z przyczyn osobistych )niestety termin dla mnie nierealny bo 30 czerwca mam chrzciny w rodzinie (moja śliczna ,4-ro miesięczna bratanica będzie chrzczona w moim rodzinnym mieście -nie mogę opuścić takiej uroczystości ) ...ale może w ten piątek zawitam do Ciechocinka ...marzę o tym by znów zajrzeć pod grzybka ;) No i oczywiście pomachać Wam łapką :lol: :lol: :lol:
karolek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 18:51

Post autor: karolek »

Nie ma to jak Ciechocinek :serce:
Awatar użytkownika
Jasmina
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2012 23:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Jasmina »

W Ciechocinku jest superowo :serce: Bawcie się dobrze ja niestety nie mogę w tym terminie tam być dopiero co wróciłam.Jak Wy będziecie to już napewno wszystko będzie zapięte na ostatni guzik[ wysprzątane i wszystkie kwiaty zasadzone ],ja wyjeżdżałam
6 czerwca,to jeszcze było sporo do zrobienia.Bawcie się dobrze.Pozdrówcie Ciechocinek.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Już za parę dni, za dni parę, wezmę garść humoru i osób parę i pojadę poznać.....nową forumową...wiarę :) :) :) pozdrawiam :) :) :)
ODPOWIEDZ