Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?
- Anna-K
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lip 2014 19:20
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 9
Re: Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?
A mnie się wydaje,że lepsza 2 niż 3 gdyż jedną niefajną osobę można jakoś zdzierżyć i dać sobie z nią radę.A w przypadku trafienia na 2 niefajne osoby to jest się na pozycji straconej

- delfin
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 17 cze 2009 22:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 10
Rzadko się zdarza trafić na dwie niefajne osoby, więc trójka to super wybór 
Moje doświadczenie - pobyt w pokoju trzy razy w 4-osobowym pokoju, raz w 5-osobowym pokoju (super świetny!) i raz w 2-osobowy.
W dwójce było najgorzej-towarzyszka tak niedobrana że pobyt był bardzo męczący, mimo pozytywnego towarzystwa poza pokojem zawsze jednak wraca się do pokoju .... Więc polecam coś większego-zawsze przynajmniej z jedną osoba da się załapać kontakt
Moje doświadczenie - pobyt w pokoju trzy razy w 4-osobowym pokoju, raz w 5-osobowym pokoju (super świetny!) i raz w 2-osobowy.
W dwójce było najgorzej-towarzyszka tak niedobrana że pobyt był bardzo męczący, mimo pozytywnego towarzystwa poza pokojem zawsze jednak wraca się do pokoju .... Więc polecam coś większego-zawsze przynajmniej z jedną osoba da się załapać kontakt
-
Marika1962
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 maja 2017 14:07
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 1
Witam jadę w czerwcu do Kudowy zdrój w sanatorium są tylko pokoje 3 i 4 osobowe co będzie lepsze 
- Fionka
- Przyjaciel forum