Gościm sanatorium z zus

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
agness
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 cze 2017 14:18
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 3

Gościm sanatorium z zus

Post autor: agness »

Czy ktoś z forumowiczów był w sanatorium w Gościumiu? Mam skierowanie tam na rehabilitację i będę wdzięczna za wszelkie opinie i wskazówki. pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Gościm sanatorium z zus

Post autor: sztani »

Tu masz Link search.php?keywords=Go%C5%9Bcim
Nie są to wiadomości z ostatniej chwili ale w ośrodkach ZUS niewiele się zmienia w ciągu kilku miesięcy. Ludzie pytają .pytają a nic po powrocie nie piszą dlatego brak opinii. Gościm to ośrodek rehabilitacyjny ZUS przeznaczony na turnusy prewencji rentowej . :)
ZUS nie prowadzi turnusów sanatoryjnych to rola NFZ tam są turnusy w ramach prewencji rentowej . :)
agness
Kuracjusz
Kuracjusz

dzięki za odpowiedź. Tak czytałam te kilka opinii z poprzednich lat i miesięcy. Ale niewiele tego jest. Myślałam że ktoś napisze mi coś więcej... zwłaszcza, że opinie nie są najlepsze. :?
agness
Kuracjusz
Kuracjusz

znalazłam bieżące forum o tym sanatorium. jest na stronie ziemi lubuskiej w zakładce powiaty, gminy. ;)
ODPOWIEDZ