Aleksandrów Kujawski 6/08/2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
hiacynta 50
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2017 17:31
Oddział NFZ: Wielkopolski

Re: Aleksandrów Kujawski 6/08/2017

Post autor: hiacynta 50 »

szpilka pisze:
hiacynta 50 pisze:kto był w AK niech opisze chociaż jakie są warunki zakwaterowania czego można się spodziewac
Zabierz sztućce,kubek,talerzyk - loteria,albo masz w pokoju albo nie :)i płyn do mycia zabierz bo jak masz w pokoju to trzeba dobrze umyć.
Dziękuję za garstke wiadomości, a czajnik jest czy też trzeba swój brać, myślałam że wszystkie pokoje są z łazienkami bo tak piszą w ofercie, ale najważniejsze są zabiegi i towarzystwo
szpilka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lis 2016 12:44
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: szpilka »

hiacynta 50 pisze:
szpilka pisze: Zabierz sztućce,kubek,talerzyk - loteria,albo masz w pokoju albo nie :)i płyn do mycia zabierz bo jak masz w pokoju to trzeba dobrze umyć.
Dziękuję za garstke wiadomości, a czajnik jest czy też trzeba swój brać, myślałam że wszystkie pokoje są z łazienkami bo tak piszą w ofercie, ale najważniejsze są zabiegi i towarzystwo
czajniki są,ale nie wszystkie działają ;) i loteria jest z ciepłą wodą,kąpać sie najlepiej wcześnie rano albo bardzo późno w nocy,chyba że cos z tym zrobią
pindzer
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 gru 2015 07:19
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: pindzer »

Dziękuje za info myślę że sobie poradzimy jak tylko towarzystwo dopisze a jak z parkingiem?
szpilka
Kuracjusz
Kuracjusz

pindzer pisze:Dziękuje za info myślę że sobie poradzimy jak tylko towarzystwo dopisze a jak z parkingiem?
Parking płatny,chyba 100 za turnus i tv płatny 48 zł za turnus
szpilka
Kuracjusz
Kuracjusz

szpilka pisze:
pindzer pisze:Dziękuje za info myślę że sobie poradzimy jak tylko towarzystwo dopisze a jak z parkingiem?
Parking płatny,chyba 100 za turnus i tv płatny 48 zł za turnus
Tragedi nie było bo koleżanki miałam fajne :) Tylko zimno,trafiłam na paskudna pogodę i spędziłam tam święta ,a robić tam nie ma co,ani kawiarni,ani niczego oprócz marketów, jeszcze o weekend majowy zachaczyłam.Ale blisko Ciechocinek,bilet 3 zł,autobus co 30 min ( w recepcji bierzcie sobie takie plakietki to macie darmowe wejście na tężnie ) Najlepsza kawiarnia w Ciechocinku to Wiedeńska niedaleko Grzybka :)
Można też rower pozyczyć i jeździć,w lecie na pewno będziecie mieć lepiej niż ja.
pindzer
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Ja w tamtym roku byłem w WIEŃCU to troszkę Ciechocinka lizałem damy rade tylko towarzystwo :D
hiacynta 50
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2017 17:31
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: hiacynta 50 »

pindzer pisze:Ja w tamtym roku byłem w WIEŃCU to troszkę Ciechocinka lizałem damy rade tylko towarzystwo :D
Ja w Ciechocinku byłam nie tak dawno, było jesiennie, na dłuższą mete to też było nudnawo, ale spacerować było gdzie, Aleksandrów mniejszy, ale przyznaje racje, towarzystwo jak będzie ok, to czas tak leci, że turnus tak szybko minie że aż żal wyjeżdżac
pindzer
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

No wlasnie zgadzam sie w całości z tą wypowiedzią jakos sobie poradzimy :D
szpilka
Kuracjusz
Kuracjusz

pindzer pisze:No wlasnie zgadzam sie w całości z tą wypowiedzią jakos sobie poradzimy :D
Jak będzie super towarzystwo to wszędzie będzie OK :)
pindzer
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Bożenko możesz na ten adres odpisać [email].pl pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ