Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja tylko i wyłącznie z NFZ w sanatoriach i faktycznie co do godów ludziom się we łbach poprzewracało np w ostatnim gdzie byłem Bobolinie to na 70 osób ponad 50 same małżeństwa ,nie twierdze że wyłącznie zdrowi ale ludzie traktują je jak wczasy i wakacje czym blokują miejsca innym bardziej potrzebującym
[quote="entropia"]Już to widzę Orfeusz wesołe auto kalek dla mnie pasuje gorzej jak zatrzymają... w sumie punkty mi nie straszne jak robienie z siebie uśmiechniętej idiotki nie zadziała [/quote
Remi.jestem zszokowana.ze były tam małżeństwa? Czy obyna pewno? Może już poznali się w drodze i z parowali.Ja slyszalam o wielu singielkach .Szczegolnie w Ciechocinku.Nigdy nie byłam ale i owszem.zlozylam papiery razem z mężem. Pewnie pierwszy i ostatni raz ale tyle nasluchalismy się. ze musimy to zobaczyć na wlasne oczy.Mąż tylko burzy się trochę. Chce udawać singla. Liczy na branie.