Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam ja jade do swiatowida prywatnie na 2 tygodnie ,
zalątwilam tak na juz ,cena dobra więc nie wymagam cudow,
zreszta ja nie jestem nie wiadomo jak wymagająca,łazienka ,dobre jedzonko ,
nie bylam tam to mysle ze odkryje nowe rzeczy,
chcialąbym gdzies tam pozwiedzac okolice
moze do Lwowa ,
ale nic nie moge znalez na temat wycieczek ,co prawda jade autem ,
ale wolaląbym pozwiedzac z wycieczka
smakija1 pisze:(...) chcialąbym gdzies tam pozwiedzac okolice
moze do Lwowa , ale nic nie moge znalez na temat wycieczek ,(..)
Smakija w Iwoniczu masz dwa biura turystyczne "Omnibus" i "Mateusz".
Na ich stronach znajdziesz wszystkie informacje, które Cię interesują.
Ewentualnie masz tam podane nr telefonów i zawsze możesz zadzwonić
i zasięgnąć języka.
Nie wiem jakim cudem, ale z rzeczy wcześniej składanych na kupkę chyba się zrobiła wielka kupa. Wyszła spora walizka, mała torba i jeszcze w reklamówkę będę musiała coś wrzucić Wszyscy mają tyle bagażu czy tylko ja jak idiotka ciągnę pół domu bo wszystko będzie mi potrzebne?