Powinnam być już spakowana chociaż trochę ale tak strasznie mi się nie chce a wiem że jutro i w poniedziałek nie będzie kiedy kurczę niech mnie ktoś spakuję bo przyjadę z reklamówką pełną butelek zamiast ciuchów
Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017
-
natiic
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2017 15:00
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017
Powinnam być już spakowana chociaż trochę ale tak strasznie mi się nie chce a wiem że jutro i w poniedziałek nie będzie kiedy kurczę niech mnie ktoś spakuję bo przyjadę z reklamówką pełną butelek zamiast ciuchów
-
forumowicz
No to coś jak ja.....natiic pisze:Wesołych i pogodnych świąt.
Powinnam być już spakowana chociaż trochę ale tak strasznie mi się nie chce a wiem że jutro i w poniedziałek nie będzie kiedy kurczę niech mnie ktoś spakuję bo przyjadę z reklamówką pełną butelek zamiast ciuchów![]()
Dziadka informuję, że już rozmawiam przyjaźnie z panią, która usiłowała popsuć mi turnus.Jesteśmy katolikami a na te największe dla katolików święta trzeba uporządkować stosunki międzyludzkie i zacząć kochać każdego człowieka a więc i przyjaźnie z sobą rozmawiać.Czuję się przez to dużo lepiej.Myślę, że ta osoba również.Pozdrawiam.
Nie ma tego złego, co by się dobrze nie mogło skończyć.
Nie widziałem ani u siebie ani u innych objawów Alzheimeera, Przypominały się teksty piosenek śpiewanych w harcerstwie, biesiadnych i innych.
Zła pogoda nam niestraszna.To pokolenie jednak potrafi sie bawić.
- beatrix+
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
Pewnie, że umie! Bo mają wyobraźnię. ...
Czyli była piękna Niedziela ...
Po godzinie salka - poczekalnia była pełna.Takie wspólne śpiewanie zamiast spacerów przy nieciekawej pogodzie ale dające radość wszystkim i zadowolenie.
Raczej rzadko powstaje z tej różnej społeczności jeden "konglomerat"
Tak było, tak jest i tak będzie.
Dlatego uzupełnieniem na tym forum powinno być obowiązkowe przedstawienie się, do którego pokolenia się należy aby zaoszczędzić młodym pewnego rozczarowania co do oczekiwań.
- beatrix+
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
Bywa, że młodzi peselem są bardziej starzy od młodych duchem.
Na moim turnusie była mieszanka, kto chciał biegal, kto chciał biegał na tańce, a kto chciał biegał w góry. ...
Ale pogoda ducha, humor i dystans do siebie to podstawa w kontaktach międzyludzkich.
-
natiic
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2017 15:00
- Oddział NFZ: Śląski
-
forumowicz