Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017

Post autor: forumowicz »

MarkStan pisze:Roman twoja komórka nadaje się tylko do chowania na noc rowerów :D , a stacjonarne nadal nie zainstalowano, bo w twojej miejscowości nie założyli jeszcze światła.Piszesz prawdopodobnie z miejsca pracy a tam nie pozwalają dzwonić w sprawach prywatnych :lol:
Marku idę z duchem czasu Ty wiesz ile teraz ludzie płacą by mieszkać na wsi gdzie nie ma ansfaltu. U nas na wsi nie dzynia się tylko puszcza znaki dymne jak u czerwonych braci.. A wodza w firmie mam takiego, że zabronił mi przychodzić do pracy bo koszty generuję.... :mrgreen: :D A ja ugodowy jestem chłopak
forumowicz

:D kochani A uchylcie rąbka tajemnicy ja z zabiegami po kolacji ???? Bo ja zainteresowany jestem kinezoterapią połączona z muzykoterapią i uzupełnieniem płynów może co gdzie jak???? No i czy frak trzeba czy wystarczy smoking... :?: :roll: bo nie wiem ile czego zabrać i czy jeden garderobiany wystarczy czy zabrać wszystkich..... :x :lol:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Romku pewnie wszystkich garderobianych zabierz, a co niech zobaczą jak ludzie się bawią :P A Ty zmieniaj codziennie smoking i frakiem :) Masz 4 muzykoterapie więc wiesz przelicz ile tych stroi będziesz potrzebował :lol: :twisted: :twisted:
forumowicz

Ale czy to uchodzi tak przed 20 smoking...dobra żartował chłopaki z dzielni mieli by ubaw, planowo bedzie dresik adidasa i świeżo oczyszczone łańcuchy od Bułgara no sygnety z czachami no i musowo białe skarpety i czarne lakiery na wypasie ma być grubo... :twisted:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

:lol: haha pewnie ,że uchodzi przeciez to tylko do 22 :roll: no ale te lakierki i białe skarpety przebiją smoking ..... :twisted:
forumowicz

Mazrena pisze::lol: haha pewnie ,że uchodzi przeciez to tylko do 22 :roll: no ale te lakierki i białe skarpety przebiją smoking ..... :twisted:
No musowo szczególnie że na siłce robię akurat masę..... :shock:
natiic
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 15:00
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: natiic »

Zabiegi w płynie? Brzmi ciekawie...
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2017 13:36 przez natiic, łącznie zmieniany 1 raz.
natiic
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 15:00
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: natiic »

Ludzie jak to nie ma ciepłej wody?! To ja nigdzie nie jadę :o

U mnie strój jednoczęściowy to też masakra przydałby się raczej strój płetwonurka. Może być? A na samą myśl że miałabym wystąpić w stroju Ewy robi mi się słabo :roll: Jak na masaż chodzę albo mam zabiegi gdzie trzeba odsłonić cześć ciałka to mi gorzej. I po co mi to sanatorium :(
forumowicz

jak to po co? dla zdrowotności!
dlaczego chcesz się ubrać strój płetwonurka? niewygodne to i grube takie. Taka pianka. Weź dwa stroje kąpielowe, na pewno się przydadzą. Jak jedziesz z ZUS-u to będziesz miała trochę zabiegów mokrych i nie wszystkie da się załatwić na "Jadama" a raczej na Ewę. No bo jak będziesz miała basen a później jaccuzi to jeden nie zdąży wyschnąć. Chyba, że tam nie ma jaccuzi tylko wanny czyli kąpiel indywidualna albo natryski jakieś. Wtedy rzeczywiście na golasa albo w majtach do tej wanny, bo nie wiadomo kto przedtem siedział a dezynfekowane nie są. W Twoim interesie jest nie ubierać się do tych kąpieli za grubo, to dla zdrowia.
A jak będziesz chciała iść do term i strój Ci nie wyschnie? bierz dwa, dużo miejsca w torbie nie zajmują.
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2012 22:34

Post autor: kama »

Natic! Po licznych interwencjach kuracjuszy, mamy pierwszy (prawie caly) dzień ciepłą wodą. Mam nadzieję, że tak już będzie.
ODPOWIEDZ