Cieplice Zdrój Dom Zdrojowy 12.05.2017r.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Cieplice Zdrój Dom Zdrojowy 12.05.2017r.

Post autor: forumowicz »

Niestety ja 12.05 będę już wracał do domciu :x No chyba, że zażalenie i zostanę dłużej .... I proszę jakie cenne informacje o pojedynkach i parkingach a gdzie rower dalej nie wiem :ugeek:
natiic
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 15:00
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: natiic »

Witaj Sapphira ja jadę na turnus wcześniej zaraz po świętach ale chętnie opowiem jak jej gdy już będę na miejscu.
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: MarkStan »

Dorotko, jedynek nie mają.Taki komunikat w recepcji otrzymali i przystojniacy i ci mniej urodziwy i to samo było z kobitkami.I co im zrobisz jak usłyszysz to samo?
:?: :lol:
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17

Post autor: MarkStan »

natiic pisze:Witaj Sapphira ja jadę na turnus wcześniej zaraz po świętach ale chętnie opowiem jak jej gdy już będę na miejscu.
Natic to my jeszcze się będziemy widzieć przez tydzień.Co tu więcej opisywać.Już wszystko zostało opowiedziane pod różnymi datami wyjazdu (w tematach dot.Cieplic). Musicie uważnie czytać.Dopowiem może tylko jedną wskazówkę: Nie zrażajcie się początkowo labiryntami korytarzy i porozrzucanymi po budynku zabiegami w różnych jego częściach.Po dwóch dniach pobytu opanujecie wszystko podświadomie.No i dopowiem jeszcze, że czekanie pod recepcją na otrzymanie kluczy, może być denerwujące jak ktoś natrafi na maruderów, którzy mają prawo zwolnić pokój do 12 -tej.Ja tak miałem.Panienki się trochę długo zbierały i nic nie mogłem na to poradzić. ;) :D :kwiat:
forumowicz

Ale tak od poniedziałku koledze zebrało się na brak adoracji płci pięknej.... :evil: :twisted: nie wszystko napisane bo ja ciągle szukam miejsca na rowerek.... :D
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Romek może u księdza na plebanii , bo blisko :?: :lol:
forumowicz

Mazrena pisze:Romek może u księdza na plebanii , bo blisko :?: :lol:
Kochana kobieto wspaniała myśl . Plan godny zrealizowania . Mazrena jesteś wielka :P :oops: :kwiat:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tylko jak uda Ci się go zrealizować to się podziel :lol: :lol: :o :kwiat:
forumowicz

Mazrena pisze:Tylko jak uda Ci się go zrealizować to się podziel :lol: :lol: :o :kwiat:
Księdzem nie uchodzi się dzielić .... już szukam kto tam jest może kumpel jakiś ....
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nikt nie każe się księdzem dzielić, tylko info co z tym Twoim rowerkiem będzie :?: jak nie będziesz z niego korzystał :idea: A tak na marginesie to księża nie w moim guście :lol: :idea:
ODPOWIEDZ