Nie przejmuj się ją też miałem 2000 tys i w ciągu jednego dnia poszło 1,500 a dostałem jak miałem 100 do Kołobrzegu do posejdonu jestem bardzo zadowolony chociaż opinie były na bakier no ale ile ludzi tyle opini a tak na marginesie to się ciesz bo czas pracuje dla ciebie piękny miesiąc możesz dostać trochę cierpliwości i dostaniesz ja też czekałem i mam już z górki myślę że napiszesz gdzie dostałaś to na tyle narkaesia62 pisze:Od weryfikacji minelo juz 6 miesiecy.Na dzis moj numer 2522 ,schodzi powoli.Kolezanka zlozyla 17 marca 2015 jej numer 1600 i cisza.Sądze , ze aby dostac skierowanie trzeba miec nr ponizej 1000.Jesli tylko cos sie ruszy to napewno napisze.Pozdrawiam
Dolnośląski Oddział NFZ
- wiktor64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 sty 2017 20:42
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 66 razy
- Podziękowano: 35 razy
Re: Dolnośląski Oddział NFZ
-
wandaa
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 21 gru 2016 20:40
- Staż sanatoryjny: 1
-
wandaa
- Aktywny Kuracjusz

- wiktor64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 sty 2017 20:42
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 66 razy
- Podziękowano: 35 razy
Witam ja dostałem informacje 2 miesiące wcześniej oczywiście śledziłem w internecie a co dziwne moja żona dostała skierowanie 2 tygodnie przed wyjazdem i tak to u nich jest jak coś to pytać po to jest te forumwandaa pisze:Wiktor64- gdy otrzymałeś przydział- to jaki miałeś czas na przygotowanie się do wyjazdu.
Wandaawandaa pisze:Niania szkoda,że nie spytałaś czy można dopytywać o zwroty w oddziałach NFZ-bo ja mam do Wrocławia 150 km.
Napisz co postanowiłaś
-
wandaa
- Aktywny Kuracjusz

-
Kotka
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2015 12:41
ja we wrześniu/październiku 2015 roku byłam po raz pierwszy w sanatorium właśnie w Posejdonie i jestem zadowolonawiktor64 pisze: dostałem jak miałem 100 do Kołobrzegu do posejdonu jestem bardzo zadowolony chociaż opinie były na bakier no ale ile ludzi tyle opini
Jak masz jakieś pytania to pisz !!!
- esia62
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 wrz 2011 17:21
- Staż sanatoryjny: 4
Witajesia62 pisze:Czekam spokojnie bo ciesze sie,ze moj wyjazd będzie w wiosennym miesiacu.Ostatnie moje wyjazdy to byl styczen.Najfajniejsze w tym wszystkim to czekanie
jak dostane skierowanie to napewno sie tutaj pochwale.
Dostała teraz przydział w lutym na kwiecień 2017r.
-
Basia71
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 cze 2012 08:44
- Staż sanatoryjny: 3