Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witajcie Kochani Forumowicze.
Jak to w życiu, odzywam się wtedy, gdy mam potrzebę.
A potrzeba jest następująca: Sanatorium Kujawiak w Iwoniczu.
Co o nim wiecie? Czy dobrze trafiłam? Mam się cieszyć czy martwić?
Napiszcie cokolwiek lub sporo.
dzwoneczek09 pisze:(...) Sanatorium Kujawiak w Iwoniczu. (...)
O rany Julek, dzwoneczku, a kiedy to zdążyli przenieść "Kujawiaka" do Iwonicza?
Coś Twoje myśli gdzieś błądzą, ale na pewno są daleko, daleko od Inowrocławia.
Dzwoneczku, o Kujawiaku jest sporo, poczytaj. Byłam w lipcu ubiegłego roku, sporo pisałam. nie żałuję, absolutnie ). Nie masz się czego obawiać. Najgorsze pierwsze dni, a później jak się wszystko opanuje, to czas szybko leci. Jedź bez obaw, naprawdę. pozdrawiam.