Sanatorium POLEX - Ciechocinek.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ewunia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 paź 2013 18:51
Oddział NFZ: Mazowiecki

Sanatorium POLEX - Ciechocinek.

Post autor: ewunia »

Wybieram się do Sanatorium POLEX w Ciechocinku, może ktoś był ostatnio w tym sanatorium i napisze swoją ocenę. Interesuje mnie baza zabiegowa, czy jest basen, czystość i wygląd oraz wyposażenie pokoi, jak z wyżywieniem - jak wygląda stołówka, jakie opłaty dodatkowe np. tv, czajnik, szklanki i talerzyki, ręczniki, internet w pokojach, parking.... itp.... Nie ma żadnych wpisów o tym obiekcie, a to mnie interesuje, bardzo proszę o obiektywną opinie - będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie.
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Staż sanatoryjny: 14

Re: Sanatorium POLEX - Ciechocinek.

Post autor: Bietka »

W tym sanatorium był mój znajomy, więc tylko trochę inf. mogę przekazać. Ogólnie był zadowolony, na pewno nie ma tam basenu chodzi się blisko do szpitala nr 1, jedzenie bardzo dobre, wieczorki na miejscu. Reszta zabiegów na miejscu. Świetna lokalizacja prawie w centrum.
ewunia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 paź 2013 18:51

Post autor: ewunia »

Bardzo dziękuję za informację, troszkę mało - ale już coś....... Może jeszcze ktoś - coś dorzuci, z góry dziękuję i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Witam. Polex to całkiem sympatyczne sanatorium.Czy będzie basen tego do końca nie wiadomo-sprawa okryta wielka tajemnicą :lol: Na dzień dzisiejszy trwa tam intensywny remont, basenu brak .Zobaczymy co czas przyniesie.Miłego pobytu życzę :)
ODPOWIEDZ