Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czytałam,ze bylas zadowolona Czy polecisz jakiś pokoj ,pietro? czy standard zakwaterowania wszędzie taki sam?A zabiegi wszystkie na miejscu? Ja bardzo czekam juz na wyjazd,ale trochę przeraza mnie podroz
Ulcia ... nie złość się jedź przez Kraków z Krakowa masz autobus o 19 ..... w Wysowej pod Biaweną jesteś 22,30
Zadzwoń i zapytaj .... jak to będzie widziane , gdy , o tej porze się tam pojawisz
Jeśli Ci każą płacić nocleg , nie bądź frajerka zapukaj do Nich minutę po północy
Ja mialam wszystkie zabiegi na miejscu- narzad ruchu.polecam 7 pietro w pokojach 706 i 707 kabiny prysznicowe w innnych z tego co sie dowiedzialam parawany..cale 7 pietro telefony w pokojach inne pietra na korytarzu..widok z balkonu wspanialy..mi przez tel.powiedziano ze zameldowanie do godz.20.moja wspollokatorka przyjechala dzien wczesniej i placila 60zł..karta do telewizora platna 84zl..mozna podzielic na 2 osoby koszty..jest winda ale spacer po schodach dobrze robi..sa spacery po okolicy z pPiotrem i P.Maria za darmo.albo platne wyjazdy np.Słowacja Węgry..tak wiec od razu warto zabrac wiecej gotówki..baza zabiegowa bardzo fajna wszystko w jednym budynku.jest basen do cwiczen.jest kawiarnia i disco...
Autobusy dojezdzaja pod sama Biawene.ja jechalam ze Slaska autostrada do Brzeska .potem w kierunku Nowego Sacz i potem na Wysowa
milego pobytu