Wysowa-Zdrój Biawena 20.03

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ulcia75
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 20:56
Oddział NFZ: Śląski

Re: Wysowa-Zdrój Biawena 20.03

Post autor: ulcia75 »

Jadę do Biawena 21 marca z Źor śląskie... Jak ktoś ma może wolne miejsce chętnie się przybiore??
ulcia75
Kuracjusz
Kuracjusz

antenetka pisze:Naprawdę nikt się tam nie wybiera w tym terminie?
Ja się wybieram od 21 marca
Sisi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2017 20:54

Post autor: Sisi »

Ja bylam w Biawenie w listopadzie 2016
Awatar użytkownika
antenetka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2014 20:29
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: antenetka »

Czytałam,ze bylas zadowolona :D Czy polecisz jakiś pokoj ,pietro? czy standard zakwaterowania wszędzie taki sam?A zabiegi wszystkie na miejscu? Ja bardzo czekam juz na wyjazd,ale trochę przeraza mnie podroz
ulcia75
Kuracjusz
Kuracjusz

A pani jedzie 20 marca ja,mam turnus od 21 marca i ten przejazd tez mnie przeraża... Jak pani jedzie ja jadę z Śląska??
Awatar użytkownika
antenetka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ja z Lublina
ulcia75
Kuracjusz
Kuracjusz

Właśnie śledzę ba e podróżnika dojazd zaraz mnie rezerwie z złości do Biaweny jada popołudniu autobusy... Dopiero a ja chciałam być do południa.. : ;)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Ulcia ... nie złość się :D jedź przez Kraków :D z Krakowa masz autobus o 19 ..... w Wysowej pod Biaweną jesteś 22,30 :D
Zadzwoń i zapytaj .... jak to będzie widziane , gdy , o tej porze się tam pojawisz :)
Jeśli Ci każą płacić nocleg , nie bądź frajerka :lol: :lol: :lol: :lol: zapukaj do Nich minutę po północy :twisted:
Sisi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2017 20:54

Post autor: Sisi »

Ja mialam wszystkie zabiegi na miejscu- narzad ruchu.polecam 7 pietro w pokojach 706 i 707 kabiny prysznicowe w innnych z tego co sie dowiedzialam parawany..cale 7 pietro telefony w pokojach inne pietra na korytarzu..widok z balkonu wspanialy..mi przez tel.powiedziano ze zameldowanie do godz.20.moja wspollokatorka przyjechala dzien wczesniej i placila 60zł..karta do telewizora platna 84zl..mozna podzielic na 2 osoby koszty..jest winda ale spacer po schodach dobrze robi..sa spacery po okolicy z pPiotrem i P.Maria za darmo.albo platne wyjazdy np.Słowacja Węgry..tak wiec od razu warto zabrac wiecej gotówki..baza zabiegowa bardzo fajna wszystko w jednym budynku.jest basen do cwiczen.jest kawiarnia i disco...
Autobusy dojezdzaja pod sama Biawene.ja jechalam ze Slaska autostrada do Brzeska .potem w kierunku Nowego Sacz i potem na Wysowa
milego pobytu
Awatar użytkownika
antenetka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

A jakiś sklepik z gazetami ,wodą czy innym papierem toaletowym jest na miejscu? czy wszystko wieziemy ze sobą? :lol:
ODPOWIEDZ