Wysowa Zdrój 19.02.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
lulajaga
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2017 13:32
Oddział NFZ: Śląski

Wysowa Zdrój 19.02.2017

Post autor: lulajaga »

Czy ktoś ze Śląska też zaczyna pobyt w sanatorium w tym terminie i poradzi mi jak najprościej z minimalną ilością przesiadek dojechać tam.
Sisi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2017 20:54

Re: Wysowa Zdrój 19.02.2017

Post autor: Sisi »

Witaj.ja osobiscie jechalam tam samochodem.ale wiem ze mozna bezposrednio dojechac z Krakowa do samej Wysowej pod samo uzdrowisko Biawena autobusy i busy tam dojezdzaly..powrot tak samo
lulajaga
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2017 13:32

Post autor: lulajaga »

Dziękuję za info, boję się tylko że w niedzielę będę miała problem z tym dojazdem. Ja jadę do sanatorium nad parkiem. Dzwoniłam tam bo chciałam pokój 1-os. ,a pani niemilym glosem powiedziała ,że na schorzenia psychosomatyczne nie na jedynek. Jakaś paranoja. Mówię Ci już mam dość :oops:
Sisi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2017 20:54

Post autor: Sisi »

Na autobusach bylo logo Voyager-poszukaj na internecie.tak to Instytut Zdrowia Człowieka.nie wiem jak tam ale moze latwiej Ci bedzie dojechac w sobote to sobie zrob rezerwacje pokoju w Biawenie to kosztowalo ok.60 zl.milego pobytu
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy