Ciechocinek 16.02.2017 ZNP

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Ciechocinek 16.02.2017 ZNP

Post autor: Fionka »

ewinka pisze:bodana2, basiat, :kwiat: :kwiat: :kwiat: tak mnie pozytywnie nakręciłyście na ten Ciechocinek, że chodzę po domu i spiewam :lol: a mój małż patrzy na mnie z politowanie i głową kiwa , ale co mi tam niech sobie myśli co chce, tylko coś często zadaje pytanie czy na pewno nie jadę z chorą głwa :lol: im więcej dopytuje to ja więcej śpiewm :o
Tak niewiele trzeba nam,
Żeby bawić się do łez.Zapomnijmy jeszcze raz O tym, że nam było źle O tym, na to przecież przyjdzie czas kiedy turnus skończy się :lol: :lol: :lol:
Ewinka pakuj się z nami.Ty pośpiewasz ja potańczę Jania kapelutek potrzyma .Będzie super a i koszty się zwrócą :lol:
ewinka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 paź 2014 10:48
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ewinka »

wiesniaczkaela :kwiat: normalnie smiechłam :lol: czytam i co widzę :?: butelki spakowane, tylko pytam po co :?: tam wody jest pod dostatkiem, no chyba że to ulubione nalewki dla zdrowotności :lol: :lol: :lol: to rozumiem :P faktycznie na luty szykuje się mocna ekipa, Ty, żyrafa, evka i czlowiek50 :roll: zazdraszczam i myślę że do marca Ciechocinek przetrwa, że nie rozniesiecie swoim humorem tężni. :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ewinka - butki spakowane :lol: :lol: :lol: nie butelki :lol: Tam biedronka za miedzą to sie droga kupna nabędzie .Ekipa mówisz :?:
ewinka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 paź 2014 10:48
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ewinka »

Wiesniaczkaela :lol: :lol: :lol: butki, buciki, pantofelki...a mnie co po głowie chodzi :?: butelki :lol: no bo jest ekipa, będzie zabawa to i butelusia (jak by nie nazwać) przydałaby się.
zyrafa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2017 11:17

Post autor: zyrafa »

Witam wszystkich . :D Widze ze wesolutko u Was :lol:
Awatar użytkownika
czlowiek50
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2017 21:31
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: czlowiek50 »

No ewinka rety rety butelki :lol: :lol: tak z marszu :?: ale co racja to racja, lekarstwo w postaci nalewki od przeziębienia jak najbardziej, dla zdrowotności trzeba ;) ;) ;) mniam. Zyrafa wesolutko powiadasz :?: ewinka ekipa mówisz :?: troszke szkoda że nie do tego samego i inne ciut terminy.Wtedy mogło by być i wesoło i ekipa zgrana ;) ;) ;) ;) a tak sie okaże ale dobrej myśli trzeba być ;) ;)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Smutasom mówimy stanowcze nie :lol: :lol: Co najwyżej focha sobie strzelim jak nam się tam nie spodoba ale to i tak nic nie zmieni .więc do góry głowa i trzeba przyjąć to na klatę :!: :!:
Awatar użytkownika
czlowiek50
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Focha jak cos strzele ale na krótko poco sobie nerwy kołatać :D a co przyjęcia na klatę to ja swoja oszczędzę :D bo mogło by mi futro spalić albo wyrwać , a to przyjemne by nie było :D :D :D :D
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tyż prawda :lol: Wy focha strzelać nie będziecie chyba musieli , bo lokum fajne macie .Gorzej u nas .
Awatar użytkownika
czlowiek50
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Oj tam, jak pisałas głowa do góry :D :D ;)
ODPOWIEDZ